Ouă umplute cu ficat şi ciuperci

Publicat pe 17.01.2014 la 13:54 Actualizat pe 17.01.2014 la 14:07

Ficăţeii se fierb cu sare şi piper, apoi se toacă.
Cepele se toacă mărunt şi se călesc în unt. Se adaugă ciupercile şi ele tăiate cubuleţe, apoi ficatul.
Apoi compoziţia se lasă la răcit.
Ouăle se fierb. Se lasă la răcit. Se taie în jumătate şi se scoate gălbenuşul care se mărunţeşte, se pune peste compoziţia de ficat.
Albuşurile se umplu cu acest amestec.
Se decorează cu maioneză şi verdeaţă tocată.

În articolul

Ouă umplute cu ficat şi ciuperci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x