Pâine graham

Publicat pe 26.02.2014 la 16:10 Actualizat pe 26.02.2014 la 16:41

Pâine graham

Din făină și frojdie înmuiată în apă se prepară o maia. Se lasă la dospit două ore.

Când a dospit se pune făina de graham și restul de apă călduță cu sare.

Aluatul se frământă și se lasă la dospit 40 de minute. Apoi se împarte în patru, se așază în tava de aragaz, se pun deasupra semințe și se mai lasă la dospit încă 25 de minute.

Se coc 25-30 de minute.

În articolul

Pâine graham

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x