Pâine SĂNĂTOASĂ din banane și AFINE!
Publicat pe 05.08.2014 la 13:44 Actualizat pe 05.08.2014 la 14:06
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius și ungeți tava cu puțin ulei.
În cazul în care folosiți lapte de soia sau de migdale adăugați o linguriță de lămâie și lăsați-l să se prindă. Treceți de acest pas dacă folosiți sos de mere.
Într-un vas mare pasați bananele, dar nu ezitați să lăsați și câteva bucăți mai mari și adăugați peste sucul de lămâie, laptele sau sosul de mere și nectarul de agave. Separat se amestecă făina cu bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Combinați cele două boluri, adăugând ingredientele uscate peste cele umede și amestecați. Adăugați afinele și amestecați ușor.
Băgați tava la copt timp de 50 de minute și verificați cu o scobitoare dacă este gata. Lăsați la răcit înainte de a scoate pâinea din tavă.