Piept de pui în vacanță

Publicat pe 01.03.2014 la 11:14 Actualizat pe 05.03.2014 la 10:44

a1.ro

Roșiile se pun la fiert cu sare, ulei de măsline, usturoi, rozmarin, busuioc și mentă. Se lasă la foc mic timp de o oră, până când scade bine sosul.

Pieptul de pui se condimentează, se pudrează cu făină, după care se rumenește ușor și se adaugă în sos, lăsându-l la fiert pentru încă 10 minute.

Se servește cu gnochi trași în unt și presărat cu parmezan și cașcaval

Vezi aici video-ul preparatului

În articolul

Piept de pui în vacanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 martie 2025. Peștii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea în România până pe 31 martie
a1.ro
Oana Radu, taxată dur pentru kilogramele în plus. Cum a apărut la Sala Palatului alături de Dorian Popa
HelloTaste.ro
Baba ganoush, salata de vinete orientală pe care o vei adora
Catine
Gogoși pufoase cu cartofi în aluat. Rețetă tradițională
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din martie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
as.ro
„Regină!” Fiica lui Ion Ţiriac şi-a luat prin surprindere fanii cu ultima apariţie. Ioana a ajuns de nerecunoscut
MediCOOL
Cele mai întâlnite mituri despre incontinența urinară. Ce spun specialiștii despre afecțiunile urinare
Spynews
Larisa Iordache, imagini emoționante cu fetița ei și a lui Cristian Chiriță! Fosta gimnastă își duce acasă micuța / FOTO 
DeParinti
Piure de cartofi cu somon la abur. O masă echilibrată pentru cei mici
MediCOOL
Acizii grași Omega-3 din uleiul de pește pot inversa rezistența la insulină. Un studiu a analizat efectele acestui aliment
HelloTaste
Fritule, gogoșile pe care trebuie să le încerci când ajungi în Croația
x