Plăcintă de cireșe

Publicat pe 26.06.2014 la 17:19 Actualizat pe 26.06.2014 la 17:20

Se amestecă făina, sarea, praful de copt. Se pune brânza. Se amestecă untul, oțetul și 2 linguri de apă rece.
Se frământă coca.
Se îmăarte în două, o bucată mai mare, una mai mică. Se învelesc și se pun la frigider timp de 1 oră.


Umplutura
Amestecă zahărul cu amidonul, sarea, apoi cireșele și esența de migdale.
Lasă cireșele la macerat de la 10 minute la 3 ore.


Pune o foaie de copt pe o formă. Încălzește cuptorul.
Întinde o foaie rotundă.
Pune umplutura. Coca rămasă întinnde-o și taie-o fâșii.
Formează deasupra umpluturii un grătar.
Dă pe deasupra cu smântână și presară zahăr.
Coace 40-50 de minute.
Las-o să se răcească înainte de servire.

În articolul

Plăcintă de cireșe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x