Platou cu fructe de mare
Publicat pe 13.08.2010 la 21:37
Mod de preparare:
- fructele de mare se decongeleaza prin soc termic
- camarul se spala bine pentru a elimina impuritatile
- usturoiul se opareste 7 secunde pentru a-si pierde din iuteala si miros si se taie felii
- calamarul se taie pana la jumatatea circumferintei. Se trag prin ulei de masline si se pune intr-o tigaie
- scoicile se pregatesc in ulei de masline, iar crevetii se trag prin unt si ulei de masline. Se adauga usturoi oparit, sare, piper, patrunjel, lamiae
- screvetii se pun intr-o tigaie si se adauga usturoi, lamaie, sare, piper
- dupa ce au fost preparati crevetii si calamari se pun intr-o farfurie. Se pune putina lamiae, patrunjel, piper
- scoicile cand sunt gata se aseaja intr-un platou
Pofta buna!