Rasol de vită în sos de muștar

Publicat pe 06.05.2014 la 12:21 Actualizat pe 06.05.2014 la 12:47

Atunci când ai carne de vită și nu știi ce rețetă să prepari...

Într-un litru de apă se pun boabele de piper, foile de dafin și se fierb până dau în clocot.

Se adaugă carnea care se fierbe două ore.

Separat, se fierb legumele cu apă și sare 10 minute, se trec prin apă rece și se scurg. Apoi se călesc cinci minute în unt. Se pun pe farfurie. Carnea se pune deasupra.

Se prepară un sos din muștar, vin alb, suc de lămâie. Cu acesta se stropesc legumele și carnea. Se pun deasupra tijele de țellină tocate.

În articolul

Rasol de vită în sos de muștar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x