Rasol de vită în sos de muștar

Publicat pe 06.05.2014 la 12:21 Actualizat pe 06.05.2014 la 12:47

Atunci când ai carne de vită și nu știi ce rețetă să prepari...

Într-un litru de apă se pun boabele de piper, foile de dafin și se fierb până dau în clocot.

Se adaugă carnea care se fierbe două ore.

Separat, se fierb legumele cu apă și sare 10 minute, se trec prin apă rece și se scurg. Apoi se călesc cinci minute în unt. Se pun pe farfurie. Carnea se pune deasupra.

Se prepară un sos din muștar, vin alb, suc de lămâie. Cu acesta se stropesc legumele și carnea. Se pun deasupra tijele de țellină tocate.

În articolul

Rasol de vită în sos de muștar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x