Reteta de post a zilei: supa de fasole cu rozmarin si usturoi
Publicat pe 04.04.2011 la 15:18 Actualizat pe 04.04.2011 la 15:20
Prima reteta de post a saptamanii aduce in prim-plan fasolea si rozmarinul, intr-o combinatie interesanta sub forma unei supe care e excelenta de mancat si a doua zi dupa preparare. Pofta buna!
Preparare: Turnati intr-o oala 5 linguri din supa de legume, apoi sotati ceapa, telina si morcovii pentru 5 minute, la foc mic, amestecand continuu. Dupa acest interval adaugati usturoiul si amestecati inca un minut.
Adaugati apoi restul de supa, salata taiata fasii si rosiile. Tot acum puneti si oregano si rozmarinul. Continuati apoi sa fierbeti la foc mic, timp de 30 de minute iar dupa acest timp adaugati fasolea fiarta, sare, piper si mai tineti doar un minut.
Pofta buna!
Foto: livingflavour.com