Reteta de post: primavera verde - salata calda italiana
Publicat pe 22.03.2011 la 14:35
Vitaminele A, C si K sunt "vedetele" acestei retete de post care combina sparanghelul, ardeii, rosiile si multe alte ingrediente cu pastele integrale fara ou pentru un rezultat final delicios si hranitor.
Preparare: Fierbeti pastele in apa fiarta cu sare, pana devin aldente. Intre timp tocati ceapa si usturoiul si lasati-le sa stea cateva minute. Tocati si restul de ingrediente.
Incalziti intr-o oala supa de legume, apoi adaugati ceapa, amestecati doua minute, apoi adaugati restul de ingrediente, in ordinea prezentata, lasand insa un minut ca interval dupa fiecare ingredient adaugat.
Pe final adaugati rosiile si inca putina supa de pui, ca sa mentineti un nivel de lichiditate care sa nu permita uscarea ingredientelor. Asezonati cu sare si cu piper.
La final amestecati legumele din oala cu pastele fierte. Pofta buna!
foto: i-italy.org