Cautare: 700 rezultate dupa tagul "paste"

Familia Ștefănescu la Chefi la Cuțite. Ștefănescu: Dacă voi câștiga... plec în Dubai!

acum 109 zile

Familia Ștefănescu a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu preparat italienesc.

Tinerii petrec 1 Mai Muncitoresc pe plaja de la Vama Veche

acum 116 zile

În minivacanța de Paște și 1 Mai, tinerii au ales să fugă la mare, pe plaja de la Vama Veche. Muzica și veselia există de dimineața până seara.

Mama din căruță, lacrimi de disperare. Străbunica: Nu consum alcool. Poate gust și eu, că muncesc

acum 116 zile

Copiii şi mama lor ar fi fost izgoniţi din casă, fără milă, în Postul Paştelui, chiar de străbunica celor mici! Şi asta se pare, dintr-o răzbunare a bătrînei, un gest pe care mama Petruţa nu-l poate înţelege! Oare cum să se răzbune pe sânge din sângele ei, pe 3 vieţi...

Trei frățiori au făcut Paștele în căruță! Străbunica lor i-ar fi alungat de acasă

acum 116 zile

Şi-au petrecut Paştele într-o căruţă. E drama pe care o trăiesc 3 copilaşi, de când străbunica lor i-ar fi alungat de acasă. Mama celor mici simte că a ajuns la capătul puterilor de când s-a trezit, dintr-o dată, fără un acoperiş deasupra capului. Dar să aflăm povestea familie.

Murăturile, cel mai bun remediu după masa copioasă de Paște

acum 117 zile

Murăturile sunt cele mai bune alimente după masa de Paște. Ajută pe oricine să se refacă în totalitate pentru ce va urma de 1 Mai.

Sute de persoane au apelat la Ambulanță în perioada sărbătorilor

acum 117 zile

După cele 40 de zile de post, românii au apelat la Ambulanță în perioada sărbătorilor. Sute de oameni au ajuns la spital după ce s-au înfruptat din bunătățile specifice Paștelui.

Românii aleg să-și petreacă vacanța de Paște și de 1 Mai pe litoralul Mării Negre

acum 117 zile

Echipa Neatza este în căutarea soarelui, pe autostrada care duce la plajă și distracție. Românii aleg să meargă la mare în perioada sărbătorilor de Paște și 1 Mai.

Planul de băutură al românilor în perioada sărbătorilor de Paște și 1 Mai. Dani Oțil: Unii nu mănâncă cu patru ore înainte ca să nu pice greu

acum 117 zile

Dani Oțil susține că românii au plan foarte bine pus la punct când vine vorba de băutură. Prezentatorul crede că unii oameni nu mănâncă nici cu patru ore înainte ca să nu pice greu berea și vinul.

Connect-r și Misha, din nou împreună

acum 117 zile

S-a întâmplat minunea de Paște! Connect-r și Misha sunt din nou împreună într-o vacanţă de vis! Avem imaginile care dau de înțeles că s-au împăcat, dar și mesajul lui Connect-r pentru Misha prin care pare că ar confirma totul

Grădina verde, cel mai bun preparat după sărbătorile de Paște

acum 117 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine brocoli, ridiche, quinoa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Grădina verde".

Emilia Ghinescu, secrete de Paște: Îmi doresc să am grijă de familia mea, să fiu o iubită bună, dar și o solistă bună

acum 117 zile

Emilia Ghinescu, celebra solistă de muzică de petrecere, este o familistă convinsă, dar nici cariera nu o lasă deoparte pentru nimic în lume.

Cornelia și Lupu Rednic, tradiții incredibile de Paște: În fiecare an petrecem alături de părinți

acum 117 zile

Cornelia și Lupu Rednic, celebrii artiști de muzică populară, au cele mai tari tradiții de Paște. În fiecare am cei doi cântăreți petrec alături de familie.

Anamaria Ferentz, răsfăţată de iubi! Ce gest adorabil a făcut pentru artistă

acum 118 zile

Anamaria Ferentz este o femeie tare norocoasă! Pe zi ce trece se dovedeşte asta tot mai tare. Iar relaţia ei devin tot mai serioasă. De Paşte, iubitul a făcut un gest adorabil pentru artistă.

Cum a petrecut Monica Tatoiu în prima zi de Paşte

acum 118 zile

Mergem acasă la Monica Tatoiu, să vedem cum a petrecut prima zi de Paşte, dar şi ce face astăzi, în a doua zi!

Delia a petrecut Paştele în familie! A ciocnit ouă cu soacra!

acum 118 zile

Dacă alte vedete au preferat să sărbătorească Paştele în cluburile de fiţe, unde distracţia atinge cote maxime, Delia a preferat unul mai liniştit.

Răzvan și Dani petrec a doua zi de Paște la ţară! "Am decis să ne întoarcem pe vechile meleaguri"

acum 118 zile

Echipa matinalului de la Antena 1 sărbătoreşte a doua zi de Paștele în cea de-a doua familie a lor, gașca ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Răzvan, Dani, Vlăduț, Ramona, Amalia și Cătălin Oprișan au pregătit o ediție în care spectacolul, invitații de seamă, jocurile...

Lumea Nevăzută. De ce se îmbolnăvește sufletul și cum îl putem proteja

acum 119 zile

Invitat la "Lumea Nevăzută", Dr. Ovidiu Dragoș Argesanu, parapsiholog, a explicat, în ziua de Paște, de ce se îmbolnăvește sufletul și cum îl putem proteja.

Lumea Nevăzută. Cât de mare este puterea rugăciunii

acum 119 zile

Invitat la "Lumea Nevăzută", Dr. Ovidiu Dragoș Argesanu, parapsiholog, a explicat, în ziua de Paște, cât de mare este puterea rugăciunii.

Lumea Nevăzută. De ce la unele rugăciuni nu primim răspunsuri

acum 119 zile

Invitat la "Lumea Nevăzută", Dr. Ovidiu Dragoș Argesanu, parapsiholog, a explicat, în ziua de Paște, cât de mare este puterea rugăciunii.

Lumea Nevăzută. Purificarea sufletului și a trupului: Simbolul crucii este o punte între iad și cer

acum 119 zile

Invitat la "Lumea Nevăzută", Dr. Ovidiu Dragoș Argesanu, parapsiholog, a explicat, în ziua de Paște, de ce este importantă învierea lui Iisus Hristos.

1
2
3
4
5
»