Reteta: legume picante cu salata de arpacas si suc de lamaie
Publicat pe 12.04.2011 la 15:18 Actualizat pe 12.04.2011 la 15:29
Incearca aceasta salata vegetariana, sanatoasa si hranitoare! Pentru cei care tin post, iaurtul grecesc poate fi inlocuit cu iaurt de soia.
Preparare:
1. Se amesteca uleiul cu mierea si harissa si se presara jumatate din cantitatea obtinuta peste vinete si ardei. Se asezoneaza din belsug. Se incinge gratarul si se frig legumele pentru 10-15 minute, intorcandu-le pe amble parti pana se rumenesc si se patrund.
2. Intre timp, se asaza bulgurul intr-un bol mare si se rastoarna peste el apa clocotita pana se acopera intreaga cantitate. Se lasa 10 minute sa se umfle si sa se inmoaie, se scurge si se rastoarna deasupra lui restul de sos, frunzele de menta, sucul si coaja de lamaie. Se condimenteaza din belsug si se amesteca bine. Legumele se servesc pe patul de bulgur, stropite cu iaurt dupa gust.
Citeste si Good Food Romania!