Reteta zilei: salata thailandeza de pui si taitei
Publicat pe 18.08.2011 la 16:41
O reteta de inspiratie thailandeza: salata calda pe baza de pui si taitei asiatici. Pofta buna!
Preparare (20 minute):
Taiati pieptul de pui in fasii si amestecati-l cu sosul iute, apoi tineti-l la marinat timp de 25-30 de minute.
Intre timp tineti cateva minute taiteii in apa fierbinte, pana se inmoaie, apoi spalati-i cu apa rece si puneti-i pe o farfurie separata.
Intr-o cratita de metal puneti uleiul si apoi adaugati fasiile de piept de pui la gatit, timp de 2-3 minute, pana cand carnea se face. Amestecati apoi carnea cu taiteii si puneti pe deasupra alune tocate marunt, menta proaspata, ceapa verde si mai amestecati odata. La final adaugati si legatura de busuioc, tocata marunt.
Pofta buna!
Foto: marthastewart.com