Salata de curcan
Publicat pe 09.08.2010 la 14:40 Actualizat pe 10.08.2010 la 14:18
Daca se intampla sa va ramana carne de curcan, de la diferite ocazii, gatiti o salata nutritiva, plina de vitamina A si C, acid folic si de proteine.
Preparare:
Dupa ce ati taiat fasii carnea de curcan, lunguiete, amestecat-le cu jumatatea de rosie taiata felii subtiri, cu verdeturile, cu ciupercile bucati si cu semintele de floarea soarelui si fasolea.
La final puneti pe deasupra uleiul de masline apoi mai amestecati toata salata inca o data. In functie de gust, mai adaugati si sare.
Valoare nutritionala:
Calorii: 240. Triptofan si vitamina A (130% din necesarul zilnic al organismului), proteine, mangan, fibre, acid folic, vitamina C (90%), vitamina B, fosfor, seleniu, magneziu, vitamina E (70%), potasiu, fier, vitamina B3, cupru, zinc, calciu, vitaminele B2 si B5 (40%).
Pofta buna!
foto: posiesplace.net