Sarmale de post cu ciuperci

Publicat pe 27.03.2014 la 14:27 Actualizat pe 27.03.2014 la 14:41

Ciupercile se spală, se fierb 10 minute în apă sărată, se toacă.
Ceapa se toacă, morcovul se rade, gogoșarul se taie cubulețe.

Se pun la călit în ulei încins. Se adaugă ciupercile.

Orezul se spală, se amestecă cu păsatul și se pun peste celelalte. Se condimentează.

Foile de varză se umplu cu amestecul.

Se pu într-o oală și se fierb încet la foc potrivit sau la cuptor 1-2 ore.

Se servesc cu mămăligă.

În articolul

Sarmale de post cu ciuperci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât câştigă un nepalez angajat la un supermarket din România: "Cel mai greu este drumul spre muncă"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Vitamina D pentru copii: de ce este esențială în lunile de iarnă
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x