Sushi cu ton

Publicat pe 13.02.2014 la 21:50 Actualizat pe 13.02.2014 la 23:00

Orezul se fierbe şi se lasă în apa în care a fiert. Se strecoară şi se adaugă zahărul, sarea, oţetul şl se amestecă.

Morcovii se călesc, apoi se taie fâşii subţiri. Se taie şi ceapa.

Peştele se taie bucăţi subţiti, cât un deget.

Se spală algele, se aşază pe covoraşul de rulat, se pune orez, pasta de susan, pe o parte peştele şi morocii, iar pe cealaltă peşte şi ceapă.

Se rulează şi se ţine la frigider trei ore.

Cu un cuţii foarte bine ascuţit se taie bucăţi de 2 cm.

În articolul

Sushi cu ton

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x