Tagliata si cartofi cu rozmarin
Publicat pe 13.08.2010 la 14:00
Mod de preparare:
Muschiul de vita:
- muschiul de vaca se curata si se fasoneaza, apoi se preseaza si se bate
- carnea se condimenteaza cu rozmarin tocat, sare si piper si se pune la prajit in ulei de maline
- se lasa carnea prajit in ulei de masline pana cand devine rosie pe interior si rumenita pe exterior
- feliem muschiul de vita si il punem in tigaia incinsa inca cateva minute
Cartofii:
- curtofii curatati ii taiem in patru
- se pune untul la topit intr-o tigaie si se adauga uleiul de masline
- introducem cartofii in tigaie impreuna cu untul si uleiul de masline
- se toaca rozmarinul si se adauga in tigaie
- se pune sare si piper se dupa gust
- in timp ce cartofii se coc pregatim muschiul de vaca
- cartofii se lasa 5 / 10 minute la cuptor
- la final ornamentam cartofii cu un fir de rozmarin
Pofta buna!