Tarta fina de ciuperci cu ou posat si salata crocanta
Publicat pe 13.08.2010 la 21:29 Actualizat pe 13.08.2010 la 21:34
Mod de preparare:
- foietajul se preseaza pentru a deveni crocant si se lasa la cuptor 12- 15 minute la o temperature de 200g
- ciupercile se spala sub un jet de apa rece si se pregatesc intr-o tigaie incinsa cu foarte putin ulei
- cand ciupercile sunt aproape rumenite se dauga unt
- adaugam peste ele putine verdeturi, sare si piper dupa gust
- se pregateste oul posat: se fierbe in apa cu otet 2 minute
- rosiile cherry se rumenesc in foarte putin ulei
- se prepara un mix de salate cu ierburi
- dressing pentru salata: 3/4 ulei, 1/4 suc de lamaie
- peste foietaj punem ceapa caramelizata (ceapa prajita in ulei si unt 40 minute), ciupercile, oul si separat salata si rosiile rumenite
- galbenusul oului se foloseste ca sos
- ca decor se poate folosi o dantela de cartofi