Tocăniţă de vinete

Publicat pe 25.02.2014 la 13:41 Actualizat pe 25.02.2014 la 14:00

Tocăniţă de vinete

Vinetele se spală, se curăţă, se taie cubuleţe şi se lasă o oră în apă cu sare. Apoi se storc şi se călesc 15 minute în ulei.

Separat ceapa se căleşte cu morcovul şi ardeii. Totul se adaugă peste vinete, împreună cu o cană de apă fierbinte. După ce au fiert 10 minute, se adaugă sucul de roşii, condimentele şi se mai fierbe 15 minute la foc mic.

În ultimele cinci minute se adaugă usturoiul pisat şi verdeaţa tocată.

În articolul

Tocăniţă de vinete

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 februarie 2025. Racii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cele mai frumoase mesaje de Dragobete 2025. Ce urări să trimiți persoanei iubite
a1.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Andrei Perneș.Cine sunt foștii concurenți de la Mireasa care îl conduc pe ultimul drum
HelloTaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Catine
Cele mai răbdătoare zodii. Află dacă te numeri printre ele
useit.ro
Cercetătorii români au făcut o descoperire care poate rescrie istoria Europei. Ce au găsit în Munții Carpați
as.ro
Ianis şi Elena Hagi vor fi părinţi! Veste uriaşă în familia „Regelui”, la şapte luni de la nuntă
MediCOOL
Xantelasma: de ce apar puncte de grăsime pe pleoape și cum pot fi eliminate
Spynews
Ți se rupe sufletul! Tatăl lui Andrei Perneș de la Mireasa, în lacrimi! Nu s-a putut desprinde de sicriu / FOTO
DeParinti
Încercarea de a rămâne însărcinată te copleșește: iată cum poți gestiona situația
MediCOOL
Medic oncolog: E dovedit științific că micul dejun poate preveni cancerul de colon în rândul tinerilor
HelloTaste
Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
x