Salata de rucola si carnati calzi
Publicat pe 14.11.2012 la 12:15 Actualizat pe 14.11.2012 la 12:19
Ingrediente:
2 carnati italienesti
½ ceapa, taiata
1 ardei rosu taiat
1 catel de usturoi maruntit
2 lingurite oregano proaspat
8 masline kalamata fara samburi
otet balsamic
ulei de masline
sare si piper
4 masuri frunze de rucola spalate
Mod de preparare:
1. Incinge o tigaie de sote la foc mediu si gateste bine carnatii intregi.
2. Scoate carnatii din tigaie, adauga ceapa si ardeiul si putin ulei daca tigaia este uscata; pune pe foc mediu-mare pana cand legumele se inmoaie si capata culoare.
3. Redu din nou focul, pune usturoiul si oregano. Adauga otetul si amesteca.
4. Taie carnatii, adauga-i in tigaie sa se incalzeasca si mai pune un strop de ulei. Asezoneaza dupa gust si serveste cu frunze de rucola.
Vezi masurile aici!