Salata de ton si cartofi
Publicat pe 08.01.2013 la 12:10 Actualizat pe 08.01.2013 la 12:13
O reteta gustoasa si sanatoasa pentru inceputul de an.
Ingrediente:
1 kg cartofi mici rosii, taiati in jumatate
500 g fasole verde
1 masura masline negre fara samburi
½ masura ulei de masline
1 lingura mustar Dijon
zeama si coaja a doua lamai
500 g carne de ton
sare si piper
Mod de preparare:
- Fierbe cartofii pana se inmoaie.
- Fierbe fasolea.
- Combina cartofii cu maslinele, uleiul de masline, mustarul, zeama si coaja de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper. Agita bolul pentru a incorpora bine.
- Incinge o tigaie.
- Pune sare si piper pe ton, apoi prajeste-o in tigaie, cate doua minute pe fiecare parte.
- Feliaza carnea de ton si pune-o peste salata de carrtofi.
Pentru masurile folosite in retete, clilck aici!