Seminte de dovleac cu ciocolata si portocale

Publicat pe 02.11.2012 la 14:35

seminte de dovleac

Ingrediente:

1 masura seminte de dovleac, prajite
1 lingura ulei de gatit
1/4 lingurita sare
1/4 masura ciocolata topita
2 linguri zeama de portocala, proaspat stoarsa
coaja rasa de la o portocala

Mod de preparare:

Intinde miejii de dovleac in o tava pe care ai pus in prealabil hartie de copt. Poti pune peste putin ulei. Adauga sarea.
Coace semintele 5-10 minute la 150 grade Celsius sau pana incept sa capete culoare.
Scoate semintele din cuptor si lasa-le sa se raceasca.
Intr-un bol, pune zeama si coaja de portocala, ciocolata topita,iar la final semintele de dovleac.

În articolul

Seminte de dovleac cu ciocolata si portocale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2024. Gemenii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
SURSE: Elena Lasconi, aproape la egalitate cu George Simion în sondaje. PSD analizează un tur 2 între Ciolacu şi şefa USR
a1.ro
Rezultate loto azi, 21 noiembrie 2024. Numerele câștigătoare la extragerile Loto 6/49, Joker, 5/40, Noroc de joi
HelloTaste.ro
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Catine
Sezonul Săgetătorului aduce schimbări majore pentru zodii. Află dacă te numeri printre nativii care trec prin transformări
useit.ro
Temperatura ideală pentru centrala termică. La cât să o setezi pentru a nu-ți încărca factura
as.ro
Cine i-a golit buzunarele celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia 16 ani: „A fost fabulos”
MediCOOL
Expunerea la temperaturi foarte scăzute poate îmbunătăți calitatea somnului. Oamenii de știință au analizat efectele criostimulării
Spynews
Breaking news! Alina Petre a obținut un ordin de protecție pentru 5 zile împotriva celui de care s-a despărțit, dar care îi este încă soț. Vedeta se teme pentru viața ei
DeParinti
Mononucleoza infecțioasă la copii: cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Tuberculoza: simptome, transmitere și opțiuni de tratament
HelloTaste
Paste cu ciuperci de post. O rețetă simplă și gustoasă
x