SPECIALIŞTII avertizează: "CARNEA DE ŞOBOLAN e mai bună decât cea de la abatoare!"
Publicat pe 21.11.2016 la 16:30 Actualizat pe 21.11.2016 la 18:26
Specialistii trag un semnal de alarma in privinta alimentelor pe care le consumam.
Legume şi fructe modificate genetic, alimente făcute din plastic, cu pesticide şi chimicale cancerigene - toate acestea le găsim în frigiderele noastre. Tot mai mulţi specialişti susţin că suntem victimele unui experiment alimentar criminal, că numeroasele boli cu care ne confruntăm provin de la stilul de viaţă, de la ceea ce mâncăm.
”Este vorba despre globalizarea alimentației, inițiată din rațiuni economice. Pentru că, pentru a transporta un aliment la mare distanță e nevoie de săptămâni, uneori luni de zile. Pentru păstrarea unor calități ale alimentelor se introduc variate substanțe chimice în acestea. Goana după profit a conceput această globalizare”, a explicat Prof dr Constantin Ionescu Târgoviște
Ce alte ipoteze pertinente și îngrijorătoare a emis profesorul, dar și de ce carnea de șobolan estre mai buă decât cea din abatoare aflați din videoclipul de mai sus.