Supă cremă de morcov și păstârnac – Cea mai rapidă supă
Publicat pe 26.06.2020 la 10:51 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:35
În perioada aceasta, consumul de legume bogate în vitamine este și mai important pentru susținerea unui sistem imunitar puternic. Așadar, supele și salatele ar trebui să facă parte din mesele zilnice, mai ales acum când ne putem bucura de legumele proaspete ale verii. Această rețetă de supă delicioasă o să devină chiar preferata celor mici, pe care probabil îi convingi cu greu să mănânce legume.
Supă cremă de morcovi și păstârnac
Ingrediente
-4 morcovi
-1 păstârnac
-1 ceapă albă
-2 căței de usturoi
-ghimbir (opțional)
-pâine prăjită sau crutoane, pentru servire
Mod de preparare
Se fierb morcovii împreună cu păstârnacul pentru 20 minute, până ce se înmoaie. Separat, într-o tigaie, se călește ceapa împreună cu usturoiul. Se adaugă în blender legumele și o parte din apa în care au fiert acestea, puțină sare și, dacă îți place, poți adăuga și ghimbir ras. Se blendează totul până se obține o pastă omogenă și supa e gata pentru a fi servită, cu pâine prăjită sau crutoane. Destul de rapid, nu-i așa?
Sursă: veglifestyle.ro
CITEȘTE ȘI
Metode de gătit rapide pentru preparate sănătoase