Supa de brocoli si branza Chedar in coaja de paine

Publicat pe 14.01.2013 la 14:38 Actualizat pe 14.01.2013 la 17:50

Supa de broccoli si branza Chedar in coaja de paine

Ingrediente:

6 linguri unt nesarat

1 ceapa mica

¼ masura faina

2 masuri lapte si smantana

3 masuri supa de pui

2 frunze de dafin

¼ lingurita nucsoara

sare Kosher

piper

chifle mari

1 capatana brocoli

1 morcov mare

2 ½ masura branza Cheddar

Mod de preparare:

  1. Topeste untul intr-un recipient mare la temperatura medie.
  2. Adauga ceapa si prajeste 5 minute.
  3. Adauga faina, amesteca si mai tine pe foc 3-4 minute, apoi adauga treptat amestecul de lapte cu smantana.
  4. Adauga supa de pui, frunzele de dafin, nucsoara, sarea si piperul. Da in fiert. Redu focul si mai fierbe 20 de minute.
  5. Intre timp prepara painea: folosind un cutit, taie un capac fiecarei chifle, scoate miezul cu o furculita sau cu degetele.
  6. Adauga brocoli si morcovul in amestec si mai lasa la fiert 20 de minute. Scoate frunzele de dafin.
  7. Toarna supa intr-un blender si mixeaza pana devine crema. Apoi toarn-o din nou in oala. Adauga branza si amesteca. Daca supa este prea groasa, adauga putina apa.
  8. Pune supa in chiflele scobite si garniseste cu branza.
În articolul Supa de brocoli si branza Chedar in coaja de paine:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Turnul Torre dei Conti din Roma, prăbușit în timpul renovărilor: un român, sub dărâmături. Altul, salvat
observatornews.ro
Turnul Torre dei Conti din Roma, prăbușit în timpul renovărilor: un român, sub dărâmături. Altul, salvat
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
a1.ro
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
HelloTaste.ro
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Catine
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
as.ro
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
MediCOOL
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Spynews
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
DeParinti
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
MediCOOL
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
HelloTaste
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
close
x