Tăiței cu legume – O cină delicioasă
Publicat pe 10.07.2020 la 08:28 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:25
Dacă doar gândul la niște paste delicioase îți lasă gura apă, poți să te declari fanul lor. În cazul în care ai intoleranță la gluten, ar trebui să încerci și pastele și tăiței din hrișcă. Iată o rețetă rapidă, cu legume, perfectă pentru cină. Asta ar putea să se transforme ușor în rețeta asiatică îndrăgită de membrii familiei.
Tăiței din hrișcă cu legume
Ingrediente
-100 g tăiței
-1 ardei kapia tocat fâșii
-50 g păstăi verzi
-1 ceapă verde
-1 lgt semințe de susan
-2 căței de usturoi
-2 lg sos teriaky sau soia
-1/2 lgt ghimbir măcinat
-1 lgt ulei de susan
-busuioc pentru décor
Mod de preparare
Se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj, 4-5 minute în apa clocotită. Între timp, se călesc legumele în ulei de susan pentru 7 minute la foc mediu. Păstăile verzi pot fi fierte în prealabil. Se adaugă usturoiul în tigaie la final, alături de sosul de soia și ghimbirul măcinat. Când legumele s-au rumenit, se amestecă într-un bol cu tăițeii și se adaugă ceapa verde proaspătă, tăiată rondele. Acest fel de mâncare se servește cald.
Sursă: veglifestyle.ro
CITEȘTE ȘI