Totul despre DIETA RAW! Cum e permis să prepari mâncarea
Publicat pe 09.09.2015 la 15:25 Actualizat pe 09.09.2015 la 15:28
Există diverse motive pentru care multe persoane aleg să urmeze dietă raw, printre care: pierderea în greutate, proprietățile anti-îmbătrânire, avantajele aduse sănătății în general, îmbunatarirea performanțelor fizice, precum și gustul incredibil de delicios rezultat rețetele diversificate.
Există diverse motive pentru care multe persoane aleg să urmeze dietă raw, printre care: pierderea în greutate, proprietățile anti-îmbătrânire, avantajele aduse sănătății în general, îmbunatarirea performanțelor fizice, precum și gustul incredibil de delicios rezultat rețetele diversificate.
Cei care au lansat acest tip de alimentație susțin că hrana raw poate elimina durerile de cap și alergiile, crește imunitatea, întărește memoria, îmbunătățește artrita și diabetul, sporește energia, tenul devine mai curat, reduce riscurile apariției bolilor. În plus, cu ajutorul dietei raw, aveți și posibilitatea să vă detoxificati organismul: puteți urma timp de 3 până la 21 de zile ori de câte ori simțiți nevoia.
Cum puteți prepara hrana pe durata dietei raw?
– prin înmuiere și germinare (în apa purificată ținută la temperatură camerei)
– deshidratare (în general fructe și legume ce pot fi ținute la rece)
– amestecare (prin tăiere sau în blender, pentru supe, hummus, smoothie, pesto)
– fermentare
Citeste mai mult despre dieta raw pe diete-sanatoase.ro