Trucuri geniale în BUCĂTĂRIE, pe care nici mama ta nu le știe! Ingredientele le ai și tu deja
Publicat pe 14.04.2016 la 13:12 Actualizat pe 14.04.2016 la 13:27
Cât trăim învățăm, după care le împărtășim și celorlalți! Informația înseamnă putere, dar și sănătate! De aceea, iată câteva trucuri de ”bucătăreală” mai puțin cunoscute, dar care îți pot schimba percepția asupra gătitului.
Cât trăim învățăm, după care le împărtășim și celorlalți! Informația înseamnă putere, dar și sănătate! De aceea, iată câteva trucuri de ”bucătareală” mai puțin cunoscute, dar care îți pot schimba percepția asupra gătitului.
- Ce se întâmplă dacă așezi niște mere lângă cartofi?
Îi va împiedica pe aceștia să încolțească pe raft, și astfel, să devină toxici. De ce? Pentru că merele conțin etilen, o substanță care împiedică creșterea rădăcinilor cartofilor. - Dacă vrei să tai mult mai rapid niște roșii cherry, pune deasupra acestora o altă farfurie. Se trece lama cuțitului prin ele, iar astfel, poți obține feliile perfecte.
- Vrei să păstrezi cât mai mult un avocado tăiat, fără să se înnegrească? Nimic mai simplu! Așează lângă el o ceapă tăiată și pune totul la frigider. Avocado își va păstra prospețimea pentru mai mult timp.
- Vrei să desprinzi rapid foile unei verze, de cotorul nedorit? Lovește-o cu putere de masă, și în urma presiunii, acestea vor ceda!