Trucuri simple din bucătărie! Știai că poți tăia tortul perfect folosind o spatulă fierbinte?
Publicat pe 02.09.2014 la 15:44 Actualizat pe 02.09.2014 la 15:55
Orice sfat în bucătărie este bine-venit. Folosind trucurile de mai jos, timpul petrecut "la cratiță" va fi mult mai scurt
Orice sfat în bucătărie este bine-venit. Folosind trucurile de mai jos, timpul petrecut "la cratiță" va fi mult mai scurt.
1. Taie roșiile cherry utilizând două farfurii, asemenea imaginii.
2. Folosește un cuțit pentru a servi înghețata. După ce scufunzi vasul în apă fierbinte pentru câteva secunde, utilizează un cuțit pentru a tăia desertul.
3. Feliază tortul cu un cuțit cald. Ține spatula sau cuțitul sub jetul de apă fierbinte și apoi șterge-l cu un șervețel. Feliile se vor tăia ca prin minune, mai ales dacă ai de-a face cu un tort consistent.
4. Desfă borcanele cu un deschizător de sticle.
5. Congelează aluatul de prăitură pentru a beneficia mereu de ceva dulce și bun în doar 10 minute.