Un desert delicios și cu puține calorii: Cum să faci batoane SNICKERS în casă
Publicat pe 22.02.2015 la 13:08 Actualizat pe 22.02.2015 la 13:15
Printre cei care adoră dulciurile nu sunt doar copiii. La fel, şi maturilor le plac tortele, prăjiturile şi ciocolatele. Pentru gospodinele cărora le place să experimenteze şi să încerce mereu ceva nou şi gustos, iata reţeta ciocolatei adorate de toată lumea.
Printre cei care adoră dulciurile nu sunt doar copiii. La fel, şi maturilor le plac tortele, prăjiturile şi ciocolatele. Pentru gospodinele cărora le place să experimenteze şi să încerce mereu ceva nou şi gustos, iata reţeta ciocolatei adorate de toată lumea.
Ingredientele pentru 10 batoane:
Baton:
100 gr. unt de arahide natural;
50 gr. pudră proteică cu gust de ciocolată, vanilie sau alune;
10 gr. cacao;
200 gr. iaurt slab;
20 gr. alune crude zdrobite.
Glazură:
80 gr. ciocolată neagră;
20 gr. ulei de nucă de cocos;
îndulcitor natural.
Mod de preparare:
Baton:
1.Se amestecă toate ingredientele. În dependenţă de pudra proteică folosită, este posibil să fie necesar să adaugi mai mult din anumite ingrediente.
2. Se împarte amestecul în 10 și se modelează fiecare parte.
Citește continuarea aici.