Ce recomandare au Criss și Vlad pentru #happybook

acum 1412 zile

Porția COOLturala se ia în fiecare zi, iar asta cred cu tărie și gazdele emisiunii Happy Day. Și de această dată, Criss și Vlad au avut o recomandare de făcut în ceea ce privește #happybook.

Vreți să știți ce mai face Carmen Tănase? Rafa, reporterul special de la Happy Day,a aflat ultimele noutăți de la talentata actriţă

acum 1413 zile

Atunci când nu apare pe micul ecran, Carmen Tănase îşi petrece o mare parte a timpului pe scena de la teatru. Rafa, reporterul special de la „Happy Day”, a stat de vorbă cu îndrăgita actriţă şi a aflat unde puteţi s-o vedeţi în această perioadă.

Vlad şi Criss şi-au luat doza de COOLtură la teatru

acum 1413 zile

Îndrăgiţii prezentatori de la Happy Channel şi-au petrecut seara la teatru. Criss şi Vlad au mers să vadă piesa „Las’ că ştim noi”, în care joacă şi Carmen Tănase.

Vlad şi Criss au pus ochii pe aceeaşi carte. Cine o citeşte primul?

acum 1414 zile

Prezentatorii magazinului cultural „Happy Day”, Vlad şi Criss, au pus ochii pe aceeaşi carte. „ Cartea Junglei”, scrisă de Rudyard Kipling, este pentru ei o #happybook, şi amândoi vor s-o citească.

Top 3 cărţi recomandate de Vlad şi Criss

acum 1414 zile

Pofta de COOLtură vine citind, motiv pentru care Vlad şi Criss au plecat în căutare de cărţi.

Fă-ți programul #happy! Criss și Vlad știu totul despre spectacolele de balet și despre super filmul Deadpool

acum 1415 zile

Criss, Vlad și Rapha au aflat cele la COOL modalități de a-ți petrece timpul liber în week-end-ul ce vine!

„Happy Gift”, concursul Happy Day e aici!

acum 1416 zile

În fiecare seară, urmăreşte emisiunea Happy day, intră pe pagina de Facebook - HappyDay HappyWeekend, răspunde corect la cele două întrebări şi câştigi super-premii! Şi nu uita, pentru o viaţă fericită consumă câte un eveniment COOLtural în fiecare zi!

De vorbă cu Criss Ciobănaşu. Care a fost cel mai #happy moment din viaţa ei

acum 1419 zile

Deşi a avut o perioadă de pauză, Cristina Ciobănaşu nu poate sta departe de camerele de filmat. Proaspăta studentă a acordat un interviu pentru click.ro în care vorbeşte despre revenirea pe “sticlă”, dar şi despre viaţa personală.

Criss şi Vlad, cel mai #happy cuplu. Din 8 martie, îţi dau întâlnire la Happy Channel

acum 1420 zile

Pentru Cristina Ciobănaşu (Criss) şi Vlad Gherman, luna martie este cea mai frumoasă din an, fiind plină de semnificaţii. Cei doi îndrăgostiţi povestesc că în această lună a avut loc prima lor întâlnire.

VIDEO cu prinţi şi prinţese moderni! Criss şi Vlad, poveste de dragoste ca în basme

acum 1420 zile

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti, o prea frumoasă prinţesă pe nume Cristina. Şi aşa cum îi stă bine unei prinţese, Criss şi-a găsit un prinţ viteaz şi chipeş pe nume Vlad.

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »