CulTour 2021: Amintiri din anii de studenție cu Nuami Dinescu

Publicat pe 07.10.2021 la 13:23 Actualizat pe 07.10.2021 la 17:40

În cea mai nouă ediție CulTour, Criss și Vlad aduc în fața telespectatorilor amintiri din anii de studenție cu Nuami Dinescu. Cine este actrița din “Adela” și cum a reușit să ajungă în lumea teatrului, ne spune chiar ea într-un interviu cu Alexandra Gherman.

Nuami Dinescu este îmbrăcată în pantaloni negri și o bluză gri și are părul prins cu breton

Amintiri din anii de studenție cu Nuami Dinescu

Happy Channel

Nuami Dinescu, actrița pe care toată lumea o iubește și o urmărește în serialul “Adela”, vorbește despre anii de studenție și despre provocările pe care le-a avut de înfruntat încă de când era adolescentă.

Alexandra Gherman aduce în fața telespectatorilor o altă față a vedetei, cea despre care puțină lume știe. De asemenea, aceasta nu se sfiește să declare că a fost respinsă de nenumărate ori la Facultatea de Teatru.

“Ne-am gândit să depănăm amintiri din anii de studenție cu nimeni alta decât colega noastră Nuami Dinescu.”, spune Cristina Ciobănașu.

Nuami Dinescu, despre primii pași spre studenție

Nuami Dinescu își amintește cu drag de colegii din liceu cu care și-a format un anume grupuleț de artiști. Chiar dacă a urmat cursurile unui liceu de construcție din Târgoviște, artista nu a vrut să se oprească până nu și-a îndeplinit visul de a deveni actriță.

“Nu mi-a pus nimeni bețe în roate.”, spune Nuami Dinescu.

Nuami Dinescu spune că liceul nu a reușit să o ajute în viață, însă experiența cu care a rămas din acei ani o va urmări întreaga viață. După ce a plecat din orașul natal spre București în speranța unei vieți mai bune, Nuami Dinescu și-a dat seama că fără facultate nu se putea întoarce acasă.

A optat pentru Facultatea de Filologie, însă examenele de atunci era dificile, iar ea era prea puțin pregătită. Astfel, a fost nevoită să se angajeze la un atelier de geamuri și schelă pentru a putea strânge bani să se întrețină singură.

Aceasta nu știa la momentul respectiv că examenele din cadrul facultății nu erau urmate îndeaproape de lecțiile învățate în anii de liceu. În tot acest timp, Nuami Dinescu și-a găsit cei mai buni profesori care să o ajute spre a-și urma visul.

Nuami Dinescu, povești din anii de studenție

Nuami Dinescu deține diploma de dulgher, însă niciodată nu s-a văzut practicând o meserie care să necesite forța fizică.

Nuami Dinescu mărturisește că a lucrat timp de cinci ani în depozit, acolo unde a învățat să facă multe alte lucruri pe lângă cele pe care le iubea cu adevărat.

“La momentul acela nu m-am gândit la consecințe.”, spune Nuami Dinescu.

De asemenea, chiar dacă Nuami Dinescu locuia pe vremea aceea într-un cămin de nefamiliști, a vrut să-și demonstreze sieși că poate lupta pentru ceea ce își dorește fără ajutorul nimănui. După Revoluție, actrița a încercat să dea examen la teatru, însă a picat prima sub linie.

Nuami Dinescu își amintește cu nostalgie de momentele în care a locuit timp de patru ani la Craiova, acolo unde a jucat în diferite piese de teatru. În tot acest timp, actrița niciodată nu s-a lăsat mai prejos și a continuat să-și urmeze visul.

Chiar dacă avea o vârstă mult mai înaintată decât colegii ei care intrau pentru prima oară la facultate, Numai Dinescu a vrut să demonstreze tuturor că totul se poate realiza dacă ești perseverent și încrezător în forțele proprii.

În articolul

CulTour 2021: Amintiri din anii de studenție cu Nuami Dinescu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x