CulTour 2021: Andreea Lițescu, una dintre puținele femei pilot din lume, despre meseria de mamă. Cum îmbină job-ul cu clipele petrecute în familie

Publicat pe 16.11.2021 la 17:55 Actualizat pe 16.11.2021 la 17:56

Andreea Lițescu este una dintre persoanele de la care oricine ar avea de învățat. Cu un munte de experiență în spate, dar și cu o voință de fier, una dintre puținele femei pilot din lume vorbește despre meseria de mamă.

Andreea Lițescu are părul desprins și un machiaj natural

Andreea Lițescu, una dintre puținele femei pilot din lume, despre meseria de mamă

Instagram/Andreea Litescu

“Așa cum v-am promis, stăm din nou de vorbă cu Andreea Lițescu”, începe Cristina Ciobănașu emisiunea CulTour de astăzi.

“Îi dăm legătura Alexandrei care se află pe Aeroportul Otopeni alături de Andreea”, spune și Vlad Gherman.

Andreea Lițescu, una dintre puținele femei pilot din lume, mai exact printre cele 5%, vine la CulTour și vorbește despre cea mai importantă meserie din viața ei, cea de mamă. Cum îmbină job-ul cu familia, ne spune chiar ea într-un interviu sincer cu Alexandra Gherman.

Andreea Lițescu, una dintre puținele femei pilot din lume, despre meseria de mamă

“Care sunt destinațiile preferate?”, întreabă Alexandra Gherman.

Andreea Lițescu povestește cu nostalige și vorbește despre drumul până la Geneva care traversează Mont Blanc, vârful pe care tânăra Andreea a urcat la vârsta de 18 ani. Deși a avut parte de vreme nefavorabilă atunci, experiența nu i-o va putea lua nimeni și gustul libertății o însoțește și astăzi.

“Nu-mi vine să cred că ai urcat pe Mont Blanc!”, spune Alexandra Gherman.

“Am urcat într-o perioadă mai puțin favorabilă”, spune Andreea Lițescu.

Aceasta spune că uneori i se face dor de alpinism, mai ales că unii dintre prietenii ei se ocupă cu acest sport, însă nu uită niciodată de unde a pornit și ce hobby-uri au însoțit-o încă de când era mică.

“Împreună cu Sara sper că voi retrăi experiența”, spune Andreea Lițescu.

“Ce-ți place să faci în timpul liber?”, întreabă Alexandra Gherman.

Toate momentele libere pe care le are, Andreea Lițescu spune că își dorește să și le petreacă alături de familie, de fiica ei, Sara.

“A mers la înot, am mers la munte, a avut o inițiere cu placa. Intenționez să înceapă tenis, varianta de inițiere, vreau să fac cât mai multe lucruri împreună cu ea, consider că timpul petrecut alături de ea este cel mai important.”, mărturisește Andreea Lițescu.

În timpul liber, Andreea și fiica ei, Sara, ies la plimbare cu cățelușul pe care l-au botezat Nor și cu care se schimb de fiecare dată ca într-o vacanță.

“Când am timp liber îl dedic familiei și mai ales Sarei”, spune Andreea Lițescu.

“Intenționez să merg cu ea la cățărat de ceva timp, suntem destul de active, încerc să merg la sală constant și cu Sara.”, continuă Andreea.

Deși este o persoană extrem de activă, Andreea Lițescu spune că are grijă atât de trupul ei cât și de suflet și minte, astfel că împreună joacă un rol foarte importante în dezvoltarea totală a persoanei care este astăzi.

Andreea Lițescu este pe cale de a scoate o carte pentru copii care va fi expusă și în limba engleză, dar vor exista și ediții pentru cei cu nevoi speciale, astfel că toată lumea va putea beneficia de pe urma învățăturilor ei.

“O carte pe care o voi lăsa amintire Sarei pentru că vreau ca ea să pătrundă în inima și sufletul meu cel mai mult.”, a mărturisit Andreea.

Andreea Lițescu îi încurajează pe această cale pe tinerii care vor să-ți propună lucruri mărețe în viață și le stransmite să nu renunțe niciodată.

În articolul

CulTour 2021: Andreea Lițescu, una dintre puținele femei pilot din lume, despre meseria de mamă. Cum îmbină job-ul cu clipele petrecute în familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021. Taurii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie: "Astfel de momente sunt de neacceptat"
a1.ro
Fetița din imagine în port popular este acum una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV și are o familie numeroasă. Crezi că o recunoști?
Catine
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală
retetefeldefel.ro
Tort cu alune și cafea
useit.ro
Urmele „de urs” ale unui strămoș uman au derutat experții. Ce au descoperit despre specia misterioasă: „Am fost îngrijorați”
as.ro
TV Happy
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Ce urare i-a făcut Bianca Drăgușanu mamei sale! Madi Dragoș își sărbătorește azi ziua de naștere