CulTour 2022: Care sunt secretele unei relații de cuplu cu adevărat sănătoase. Ce spun specialiștii

Publicat pe 10.02.2022 la 10:22 Actualizat pe 10.02.2022 la 18:19

În fiecare joi, Criss și Vlad aduc la CulTour cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a ne îmbunătăți viața. În ediția de astăzi, Andreea Ioniță ( speaker motivațional) ne spune cum putem să intrăm într-o relație, dacă ne dorim cu adevărat acest lucru. Care sunt secretele.

Andreea Ioniță poartă părul desprins, își ține bebelușul în brațe și zâmbește

Andreea Ioniță, speaker motivațional, despre secretele unei relații de cuplu cu adevărat sănătoase

Happy Channel

În cea mai nouă ediție CulTour, Alexandra Gherman a stat de vorbă cu Andreea Ioniță ( speaker motivațional), pentru a descoperi secretele unei relații cu adevărat sănătoase. Care sunt motivele pentru care ne dorim un partener și ce ne aduce în pragul despărțirii, vom afla chiar de la specialistul de astăzi.

De asemenea, Vlad Gherman a povestit alături de Irina și Răzvan Fodor și le-a aflat secretele unei relații de lungă durată. Ce au declarat celebrele vedete.

Care sunt secretele unei relații de cuplu cu adevărat sănătoase

Alexandra Gherman a fost curioasă să afle care sunt riscurile utilizării măștilor într-o relație care se află la început. Pentru a se lămuri cu adevărat, Andreea Ioniță ( speaker motivațional) a venit la CulTour 2022 și a făcut câteva precizări importante.

Andreea Ioniță a mărturisit că scopul unei relații nu trebuie să fie frica de singurătate, ci dorința de realizare personală și alegerea potrivită. De aceea, spune aceasta, pentru a avea o relație naturală și plină de iubire, trebuie mai întâi să ne cunoaște pe noi înșine.

“- Cheia unei relații care să nu fie doar de scurtă durată, este alegerea. Să știi să alegi persoana potrivită pe nivelul tău emoțional.”, a declarat Andreea Ioniță, speaker motivațional. Specialistul CulTour a mai punctat faptul că atunci când nu ne cunoaștem pe noi înșine ca persoane, vom lua exemplele pe care le vedem în jurul nostru.

“- Tu îți vei crea proiecții. Când un om nu se cunoaște, va alege cum vrea societatea.”, a menționat Andreea Ioniță. Specialistul a vorbit și despre “împlinire”, “dezvoltare personală.” Atunci când nu știm cine suntem cu adevărat, “ne îndrăgostim de măști.” Ceea ce contează atât în relația cu noi înșine, cât și în cele cu oamenii din jurul nostru, este recunoașterea vulnerabilități.

“- Vulnerabilitatea este o putere. Oamenii consideră vulnerabilitatea o slăbiciune.”, a declarat Andreea Ioniță. Cât despre persoanele care își arată doar defectele, specialistul este de părere că acestea au avut exemple concrete în copilărie care să le ducă în aceste puncte.

“- Subconștient credem că așa atragem atenția mai mult. Nu vrem să arătăm că suntem asumați în fața vieții. Cel mai mult împrumutăm acest model din familie.”, a specificat Andreea Ioniță, speaker motivațional.

Vlad Gherman, la povești cu Irina și Răzvan Fodor

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, asta pentru că sunt căsătoriți de 12 ani și se cunosc de 15. Cei doi au declarat pentru CulTour 2022 că secretul fericirii constă în sinceritate.

„- Cel mai mult m-a cucerit cu sinceritatea. Două mari calități le-am apreciat, sinceritatea și umorul.”, a mărturisit Irina Fodor. Aceasta a declarat că avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan și la doi ani și jumătate de la prima întâlnire, deja aveau planuri serioase de familie.

„- A venit direct să mă întrebe dacă am iubit, fără perdea.”, a declarat Irina Fodor.

“- Exact cum întrebi cât e ceasul.”, a menționat și Răzvan Fodor. Cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe în luna martie a anului 2011.

În articolul

CulTour 2022: Care sunt secretele unei relații de cuplu cu adevărat sănătoase. Ce spun specialiștii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x