CulTour 2022: Cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Care sunt filmele care intră de astăzi în cinematografe

Publicat pe 11.02.2022 la 10:36 Actualizat pe 11.02.2022 la 17:59

Criss și Vlad aduc în fiecare vineri la CulTour cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Care sunt filmele care intră de astăzi în cinematografele din toată țara.

Criss poartă o bluză cu mâneci lungi de culoare roz pal, iar Vlad poartă un cardigan de culoare maro

Criss și Vlad

Happy Channel

Așa cum ne-au obișnuit în fiecare vineri, Criss și Vlad aduc la CulTour 2022 cele mai spectaculoase producții pentru un sfârșit de săptămână relaxant. “Marry me”, “Lebensdorf” și “Mortea pe Nil” sunt doar câteva dintre filmele care pot fi văzute de astăzi în cinematografele din toată țara.

La CulTour 2022, Criss și Vlad aduc în atenția publicului atât lungmetraje, cât și piese de teatru care vor putea face dintr-un banal weekend, un adevărat periplu printre viețile tuturor personajelor.

Cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție

Criss și Vlad încep prezentarea cu unul dintre cele mai așteptate filme ale începutului de an, “Marry me”, o producție care îi aduce în fața telespectatorilor pe Jennifer Lopez, Maluma și Owen Wilson. Atunci când faimoasa “Kat Valdez” este pregătită să-și anunțe căsnicia cu “Bastian” în fața fanilor săi, aceasta află că viitorul soț i-a fost infidel. Nu doar că a fost înșelată, însă cel cu care “Kat” voia să-și petreacă restul zilelor, a înșelat-o cu asistenta sa.

Din acel punct, artista are o cădere nervoasă pe scenă și se căsătorește pe neașteptate cu “Charlie”, un simplu profesor de matematică aflat în public. Viețile celor doi se schimbă complet, asta după ce “Kat” și “Charlie” își dau seama că nu sunt atât de diferiți pe cât par și încearcă să își ofere o șansă cu adevărat. Actori de excepție, secvențe care te țin cu sufletul la gură și povești extrem de romantice, așa poate fi deschis filmul “Marry me” care o aduce din nou pe Jennifer Lopez în fața telespectatorilor.

“Lebensdorf” este cea de-a doua producție pe care Criss și Vlad o aduc în fața micilor ecrane. Un film românesc ce spune povestea lui “Ducu”, interpretat de Mimi Brănescu. Scriitor aflat la criza vârstei mijlocii, acesta se confruntă cu un divorț. Ulterior pleacă din București la Berlin pentru a prelua o rezidență de creație, însă ajunge să fie “prins” între două femei, „Andra” și „Giulia”.

În căutarea unui răspuns revelator, “Ducu” trece prin întâmplări ciudate, amuzante și chiar importante ce îl vor ajuta pe viitor. Un film care intră de astăzi în cinematografele din toată țara, așa cum menționează Criss și Vlad.

“Moarte pe Nil”, film adaptat după romanul cu același nume scris de celebra Agatha Christie, îl aduce în atenția publicului pe detectivul belgian de renume, Hercule Poirot. Liniștea ce părea să domine pe vasul de croazieră S.S. Karnak este spulberată atunci când o tânără moștenitoare este ucisă cu sânge rece. Hercule Poirot care se află în vacanță la bordul vasului, nu poate sta cu mâinile în sân și astfel începe o căutare asiduă a criminalului. Kenneth Branagh, Armie Hammer, Gal Gadot și Ali Fazal, sunt doar câteva dintre numele prezente în această producție de succes.

În regia lui Kenneth Branagh, filmul promite suspans, peisaje uluitoare și pasiuni nestăpânite, toate ingrediente necesare pentru o poveste plină de rafinament. Scenariul este semnat Michael Green și este produs de Ridley Scott, Mark Gordon, Simon Kinberg, Kenneth Branagh, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh, cu producătorii executivi Matthew Jenkins, James Prichard și Mathew Prichard.

În articolul

CulTour 2022: Cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Care sunt filmele care intră de astăzi în cinematografe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x