CulTour 2022: Cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Cum ne putem relaxa în acest sfârșit de săptămână

Publicat pe 06.05.2022 la 16:50 Actualizat pe 06.05.2022 la 18:42

Care sunt cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Cum ne putem relaxa în acest sfârșit de săptămână. Criss și Vlad sunt mereu la datorie.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză verde, iar Vlad Gherman poartă o bluză gri cu mâneci lungi

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

Criss și Vlad prezintă în fiecare vineri cele mai spectaculoase producții pentru un sfârșit de săptămână mai mult decât relaxant. Cei doi prezentatori carismatici ne încântă cu filme, cărți și recomandări ale unor piese de teatru ce nu pot să lipsească din repertoriul unor fani adevărați.

Comedii, animații, thriller sau groază, toate se pot vedea la CulTour 2022, iar ulterior în cinema. Piesele de teatru și recomandările de carte aduc emisiunii un plus de valoare.

Care sunt cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție

Criss și Vlad prezintă “Doctor Strange – în Multiversul nebuniei”. La aproape șase ani de la prima ecranizare cu celebrul super – erou, cei de la Marvel au aduc o continuare de-a dreptul incredibilă. Din distribuția filmului fac parte Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, Benedict Cumberbatch, Bruce Campbell, Rachel McAdams, Patrick Stewart și mulți alții.

Atunci când Doctor Strange aruncă o teribilă vrajă uitată de toată lumea, acesta deschide mai multe universuri paralele, inclusiv cele în care apare chiar el în diferite ipostaze. Omenirea este amenințată de forțe precum cea a lui Doctor Strange, Wong și Wanda Maximoff. A fost lansat pe 6 mai în SUA și se așteaptă a fi un film de excepție.

Criss și Vlad prezintă “Insula Muzicii, un thriller care te scoate din zona de confort și te ajută să îți regăsești speranța în viață. Regia este semnată Cosmin Zaharia, scenariul este Cosmin Zaharia și Rodrig Andrișan. “Alex” nu este chiar persoana obișnuită cu care ți-ar plăcea să ieși în oraș. Hoț de motociclete, dependent de cocaină și insulină, el poartă mereu o armă, având în vedere că imaginația îi joacă feste de cele mai multe ori.

Alex nu a fost întotdeauna astfel. Viața tânărului s-a schimbat odată cu moartea mamei sale, atunci când tatăl și-a pierdut complet interesul pentru viața lui.

Criss și Vlad recomandă cartea “Nu există nu se poate”, scrisă de Andreea Marin

Andreea Marin este o vedetă care la momentul actual nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aceasta și-a lansat de curând a treia carte intitulată “Nu există nu se poate!” și a vorbit la CulTour 2022 despre procesul prin care a trecut până să aștearnă pe hârtie poveștile a zeci de oameni.

Conceptul cărții “Nu există nu se poate!” a venit de la sine, datorită zicalei cu care Andreea Marin a fost îmbărbătată de-a lungul timpului de către tatăl său.

“O poveste care s-a clădit singură. Am pornit de la vorba tatălui meu, mă ghidez după aceste vorbe, am transformat ideea într-un concept de televiziune. Am descoperit 80 și ceva de oameni speciali.”, a declarat Andreea Marin. Vedeta spune că cei care și-au dat acordul ca poveștile să le fie publicate în carte au trecut peste piedici și eșecuri și au reușit de fiecare dată să se reclădească mai puternici.

Andreea Marin spune că acum cartea sa poate ajunge în toate colțurile lumii, asta datorită editurii și ajutorului pe care l-a primit din partea tuturor celor implicați în cadrul lansării. Vedeta spune că nu se aștepta să aibă atâția invitați, însă a rămas plăcut surprinsă.

În articolul

CulTour 2022: Cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Cum ne putem relaxa în acest sfârșit de săptămână

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x