CulTour 2022: Criss și Vlad intră în culisele serialului “Adela” și dezvăluie secretele actorilor. Ce au descoperit prezentatorii

Publicat pe 16.03.2022 la 14:04 Actualizat pe 16.03.2022 la 17:38

Criss și Vlad intră în culisele serialului “Adela” și dezvăluie încă o dată secretele actorilor. Ce au descoperit prezentatorii în cel mai recent interviu.

Criss poartă o bluză albă cu mâneci verzi și stă lângă Vlad care poartă o bluză gri cu mâneci lungi

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

Criss și Vlad intră în culisele serialului “Adela” și dezvăluie încă o dată secretele actorilor. Cei doi prezentatori au filmat în casa lui “Călin” acolo unde s-au desfășurat cele mai multe dintre secvențele recente.

Prezentatorii CulTour 2022 i-au surprins în acțiune pe Toto Dumitrescu, Alecsandru Dunaev și mulți alți colegi de platou care au simțit nevoia să transmită câteva cuvinte în cadrul emisiunii.

Criss și Vlad intră în culisele serialului “Adela” și dezvăluie secretele actorilor

Criss și Vlad, unii dintre cei mai carismatici prezentatori, intră de această dată în culisele serialului “Adela” și dezvăluie secrete inedite de pe platourile de filmare. Cei doi și-au surprins colegii în timpul unor secvențe importante, însă au reușit să sustragă câteva cuvinte din partea acestora.

Toto Dumitrescu a fost cel care s-a lăsat descoperit încă o dată și a mărturisit că alături de colegii lui reușește să aibă de fiecare dată momente inedite pe platourile de filmare. Ulterior, a filmat o secvență importantă alături de Cristina Ciobănașu. Cât despre Vlad Gherman, acesta le-a dezvăluit telespectatorilor că de cele mai multe ori sunt prinse doar părțile frumoase de pe set, atunci când actorii reușesc să aibă o conexiune sinceră și să-și dezvăluie unul altuia secretele.

Același lucru l-a declarat și Cristina Ciobănașu, cea care și-a recunoscut “vinovăția” de a-și ține colegii de platou de vorbă. Aceasta a mărturisit că de cele mai multe ori, atunci când se află alături de cei dragi la machiaj, discuțiile personale încep și cei mai mulți dintre cei implicați își doresc să rămână prinși în dialog cât mai multă vreme. Ulterior, aceasta a punctat faptul că rămâne pe platourile de filmare chiar și atunci când secvențele iau sfârșit.

“Ați prins numai părți frumoase. Eu într-o săptămână, am două zile de filmare. O zi plină, altă zi oamenii cară echipamente.”, a declarat Vlad Gherman.

Vlad Gherman face dezvăluiri din spatele serialului “Adela”

Vlad Gherman a mărturisit că tot ceea ce se vede de obicei în fața televizoarelor este doar produsul finit a ceea ce se întâmplă de fapt în spatele camerelor de filmat. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România a vorbit despre momentele în care actorii trebuie să se forțeze să plângă, asta pentru a-și îndeplini cu succes rolurile pe care le au.

“Orice actor iese din zona de confort atunci când trebuie să plângă. Nu ai voie să stai pe telefon înainte de secvențe. Deși filmezi în aceleași locații, sunt alte secvențe în fiecare zi, de aproape doi ani. Nu e ceea ce pare. Tot ce nu se vede, e total diferit. E o muncă de familie.

Lucrăm împreună cu echipa asta de la Fructul Oprit, ne mișcăm foarte repede, ne permitem să filmăm cât mai multe secvențe.”, a declarat Vlad Gherman, prezentator CulTour 2022 și actor în serialul “Adela”.

De asemenea, Toto Dumitrescu a fost surprins în pauza de masă și a mărturisit, printr-o glumă, că întotdeauna a fost batjocorit atunci când se așeza la masă, atunci când era la școală.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad intră în culisele serialului “Adela” și dezvăluie secretele actorilor. Ce au descoperit prezentatorii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x