CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă un interviu inedit cu actrița Cansu Tuman, celebra vedetă din “Jurământul”

Publicat pe 04.02.2022 la 12:44 Actualizat pe 04.02.2022 la 17:59

Criss și Vlad prezintă un interviu inedit cu actrița Cansu Tuman, celebra vedetă din “Jurământul” și ne arată cele mai bune producții care pot fi urmărite în weekend pentru un sfârșit de săptămână relaxant.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză cu mânecă lungă și Vlad Gherman stă în spatele ei și poartă o bluză cu imprimeu

Criss și Vlad prezintă un interviu inedit cu Cansu Tuman

Happy Channel

“După cum v-am obișnuit, dacă e vineri ne facem programul pentru weekend.”, începe Criss emisiunea CulTour de astăzi. Dacă de cele mai multe ori carismaticii prezentatorii aduc în fiecare weekend producții inedite, iată că de data aceasta cei doi au pregătită o surpriză pentru fanii serialului “Jurământul”.

Cansu Tuman răspunde curiozităților și vorbește despre copilăria, viața și cariera sa. Care sunt dorințele actriței și cum își continuă viața de artistă.

Criss și Vlad prezintă prezintă “Miracole” și “Moonfall”

“Eu unul iubesc la cinema, așa că o să încep cu o recomandare de film românesc. Miracole, cel mai nou lungmetraj.”, spune Vlad Gherman.

Filmul „Miracole” este împărțit în două capitole și vorbește despre o tânără călugăriță care este își încearcă drumul către această viață. Cristina Tofan ( Ioana Bugarin) încearcă să plece din mănăstire fără ca nimeni să nu știe pentru a merge la spitalul dintr-un oraș învecinat. Cu toate acestea, nu reușește să-și rezolve problemele și nu găsește bărbatul pe care îl caută. A două parte a filmului îl are în prim-plan pe Marius Preda ( Emanuel Pârvu), inspector de poliție. Acesta încearcă să refacă drumul trasat de către măicuță, dar descoperă adevăruri ascunse și un pericol iminent.

“Dragilor, Miracole rulează de astăzi în cinematograele din toată țara.”, spune Vlad Gherman.

Înainte de a prezenta cea de-a doua producție, Criss și Vlad o aduc în fața telespectatorilor pe Cansu Tuman, actrița care o interpretează pe Feride în serialul “Jurământul”.

““Voiam să fiu actriță încă de mică. Făceam scenete. În școala generală am început să fac teatru. Când am ieșit pe scenă, mi-am zis da, trebuie să mă fac actriță.

Criss și Vlad prezintă un interviu inedit cu actrița Cansu Tuman

Trebuia să vin în Istanbul. Am preferat Universitatea. De fapt, voiam să fac actoria. Voiam să mă duc la Conservator. Familia nu prea m-a susținut. Mi-au spus să mă duc în alt departament. Și să fac ce îmi doresc după ce termin studiile. Iar eu am studiat genetica.”, mărturisește Cansu Tuman.

“Sunt absolventă a Facultății de Genetica Moleculară. La început am primit un rol mic. M-am dus si am făcut ce trebuia să fac. Regizorul m-a placut. M-a întrebat dacă vreau să continui, i-am zis că da, că vreau să fac actorie, am urmat niște cursuri.

Așa a început cariera mea. Feride mi-a placut, m-a impresionat tare onestitatea ei. Uneori suntem nevoiți să facem ce nu ne place. Mi-a placut mult Feride, mi-a placut personajul. Mi-a placut atmosfera. E una calduroasă, oamenii cu care vorbesc sunt foarte importanți. Îi văd pe colegi mai mult decat familia.”, spune Cansu Tuman.

“Care e lucrul care mă face fericită? Să fiu alături de persoane dragi, să facem lucruri distractive. Să fac activități pline de acțiune. Familia tatălui meu s-a mutat aici, în România. Vă iubim mult.”, a continuat vedeta din “Jurământul”.

Criss și Vlad prezintă “Moonfall”, un film de excepție cu Halle Berry, John Bradley, Patrick Wilson și Kelly Yu. O altă față a sfârșitului lumii, de data aceasta cu Luna care lovește Pământul.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă un interviu inedit cu actrița Cansu Tuman, celebra vedetă din “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x