CulTour 2022: Criss și Vlad vin cu sfaturi pentru o relație reușită de lungă durată. Care este secretul fericirii

Publicat pe 03.02.2022 la 15:53 Actualizat pe 03.02.2022 la 18:01

Criss și Vlad aduc în fiecare joi la CulTour sfaturi pentru a ne îmbunătăți viața. De data aceasta, Răzvan și Irina Fodor povestesc despre secretele unei relații de lungă durată. Care este secretul fericrii.

“După cum v-am promis, noi, în fiecare joi la CulTour, ne propunem să căutăm cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a ne îmbunătăți viața. Trăim într-o societate în care viața de cuplu este foate importantă însă cu greu reușim să facem față provocărilor de zi cu zi. De aceea, vom afla astăzi de la specialiști cum să gestionăm mai bine conflictele în cuplu.”, începe Criss emisiunea CulTour de astăzi.

“Doamnelor și domnilor, Irina și Răzvan Fodor.”, continuă Vlad.

Criss și Vlad vin cu sfaturi pentru o relație reușită de lungă durată

Vlad – Cum te-a cucerit Răzvan și apoi Răzvan cum te-a cucerit Irina?

Irina – M-a cucerit pentru că a fost sincer, amuzant, că a avut răbdare cu mine și pentru că era frumos. Mă refer la momentul acela. Ce-am simțit în momentul ăla în legătură cu tine.

Răzvan – Mie îmi plac brunetele. Mi s-a părut feminină, isteață. Îl avea pe vino-ncoa, era sigură pe ea. Sigură pe ea, dar și un pic de modestie. Mi-a plăcut, și-a uitat o geantă deschisă și avea o carte în geantă.

Vlad- După o relație de 15 ani, se mai poate vorbi despre seducție în cuplu?

Irina – Noi tot timpul ne facem apropouri. E tot timpul o joacă, poate nu ca la început, dar există o joacă constantă.

Răzvan – Glume cu tentă sexuală, vorbit despre treaba asta. Chiar și dacă bagatelizezi subiectul, vorbind despre un subiect despre un subiect despre care vorbeam acum 15 ani.

Sfaturi pentru o relație sănătoasă de la Irina și Răzvan Fodor

Vlad- Cum combateți rutina?

Irina – Eu cel puțin mi-am dat seama că nu m-am mai plictisit. Nu m-am mai trezit plictisită. Mi-e greu cum combatem rutina. Există tabieturi, dar nouă ne place.

Răzvan – La cîți oameni ne calcă pragul, noi nu suntem plictisitori. Când nu te mai sună nimeni în wekeend, atunci este problema. Când noi suntem la limită să facem ciroză. Avem o rutină, dar nu ne plictisim de ea. Sunt zile în care noi ne găsim plăcerea în care stăm noi trei cu câinile. Povestim, mai scoatem o tâmpenie pe gură, facem ceva de mâncare, discutăm o bârfă, gătim. Apune soarele, desfacem o sticlă de vin, pui mâna pe un telefon dacă e wekened. Eu râd cu Irina, ne povestim lucruri. Și când ne vedem la 7 seara, avem ritualul de jumate de oră în care ne povestim.

Vlad- Cum ați făcut în 15 ani să vă ridicați reciproc?

Irina – Am discutat despre orice. Le-am disecat pe toate părțile. Cu el mă consult prima oară. Așa le ducem pe toate. Ne-am asumat deciziile. Nu ne-am consultat cu familia apropiată. Noi doi n-o să ne supărăm unul pe altul. Cel mai bine e să se tranșeze treaba la nivelul ăsta.

Vlad – Ce sfaturi ați avea pentru cei care vor relații de lungă durată?

Irina – Să vorbească orice. Despre ce făceau la liceu, la facultate. Absolut totul, trebuie doar să-ți dorești să comunici cu cel de lângă tine. De acolo foarte multe lucruri se pot lega. Cine vrea să stea cu mutulică?

Vlad – Cum menții flacăra aprinsă?

Rzăvan – Dacă cumva flacăra se stinge, nu se mai aprinde. Asta e părerea mea. Pentru mine, când ciorba s-a răcit, aia se dă la porci. Eu am zis din punctul meu de vedere.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad vin cu sfaturi pentru o relație reușită de lungă durată. Care este secretul fericirii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x