CulTour 2022: Descoperă povești despre puterea și energia feminină. Cum reușesc vedetele din România să țină pasul cu ritmul coditian

Publicat pe 03.03.2022 la 13:15 Actualizat pe 03.03.2022 la 18:18

În luna martie, la CulTour descoperim povești despre puterea și energia feminină. Cum reușesc vedetele din România să țină pasul cu ritmul cotidian.

Vlad poartă o bluză gri cu mâneci lungi, iar Criss poartă o bluză vișinie cu mâneci lungi și are părul desprins

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Happy Channel

Pentru ca primăvara să intre cât mai devreme în casele oamenilor, Criss și Vlad au început seria interviurilor CulTour 2022 de primăvară cu doamnele și domnișoarele prezente în showbiz-ul din România. Actrițe, prezentatoare, femei de succes, toate vor avea timp să vorbească despre puterea și energia feminină.

Dana Rogoz și Alina Pușcaș au povestit în cadrul CulTour cum reușesc să țină pasul cu ritmul cotidian și care este secretul reușitelor lor.

Descoperă povești despre puterea și energia feminină

Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite actrițe din România, însă pe lângă meseria sa de bază aceasta este și mamă și se implică activ în campaniile brand-urilor prezente în mediul online. În ciuda faptului că este întotdeauna ocupată, vedeta mărturisește că niciodată nu se plictisește.

“Sunt foarte exigentă cu mine, dar în ultima perioadă am devenit mai selectivă. Refuz lucruri care nu cred că mă mai reprezintă. Cred că cel mai prețios lucru pe care îl avem este timpul.”, a declarat vedeta în cadrul CulTour 2022, într-un interviu inedit alături de Cristina Ciobănașu. De asemenea, Dana Rogoz a mărturisit că nu au existat perioade în viața ei care să nu fie umplute cu diverse activități.

Deși se numără printre cele mai importante nume în zona de influencer pe Instagram, Dana Rogoz postează fotografii și filmulețe doar în momentele pe care le simte. Cu peste 700 de mii de fani pe contul personal de Instagram, Dana Rogoz influențează în fiecare zi femeile de pretutindeni. Alături de familie, Dana Rogoz reușește întotdeauna să îmbine călătoriile cu munca și ne prezintă imaginea pozitivă a unei vieți pline de succes.

Recent, actrița și-a sărbătorit fiul. Vlad a împlinit 8 ani, iar alături de părinți și prieteni a avut parte de cele mai frumoase clipe. Actrița a ținut să împătășească momentele alături de fanii din mediul online.

Alina Pușcaș, despre mitul sportivului

Alina Pușcaș este una dintre cele mai frumoase vedete din România și se mândrește întotdeauna cu un trup de invidiat pe care îl lasă deseori la vedere. Cât desăre secretele unui corp perfect, Alina a oferit câteva sfaturi doamnelor și doamnelor interesate să poarnească în această călătorie.

Cea de-a doua invitată din cadrul CulTour 2022 a vorbit cu pasiune și dăruire despre stilul de viață pe care l-a adoptat în ultimii ani și care i-a oferit rezultate excepționale. Într-un interviu cu Alexandra Gherman, Alina Pușcaș a spus:

“Eu fac și acasă. Am ajuns la momentul în care făceam antrenamente acasă. M-au surprins colegii făcând antrenament la locul de muncă. Poți să faci oriunde vrei. Există mai multe variante de antrenamente pentru orice tip de spațiu ai.”, a declarat Alina Pușcaș, într-un interviu cu Alexandra Gherman. Frumoasa prezentatoare își dorește acum să le îndemne și pe femei să facă aceleași excerciții fizice pentru fiecare tip de antremanet în partea.

“Eu fac full body, în general circuite, fac repetările clasice. De obicei fac 3 tipuri de exerciții. Eu vreau să dau informațiile astea, treptat. Partea bună e că sunt testate, am văzut diferența. Am făcut și cu greutăți mari și de 3 ori pe săptămână nu s-a văzut o îmbunătățire majoră.”, a mărturisit celebra prezentatoare.

În articolul

CulTour 2022: Descoperă povești despre puterea și energia feminină. Cum reușesc vedetele din România să țină pasul cu ritmul coditian

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x