CulTour 2022 : Despre jocurile seducției în Ziua de Dragobete. Ce spun specialiștii despre întâlnirile de succes

Publicat pe 24.02.2022 la 15:46 Actualizat pe 24.02.2022 la 17:43

La CulTour 202, Criss și Vlad au vorbit cu specialiștii despre jocurile seducției și întâlnirile de succes. Cum putem avea relații de lungă și care este secretul succesului pe plan personal.

Isabel Strat poartă o rochie cu flori, are un machiaj de seară și zâmbește

Isabel Strat, make-up artist, despre importanța autenticității într-o relație

Happy Channel

În Ziua de Dragobete, la CulTour, Criss și Vlad au vorbit cu specialiștii despre jocurile seducției și întâlnirile de succes. Cum putem avea relații de lungă durată și care este secretul succesului pe plan personal, ne-au arătat chiar ei.

De asemenea, Irina și Răzvan Fodor și-au rememorat primele întâlniri și au dezvăluit cum au fost atrași unul de celălalt.

Despre jocurile seducției în Ziua de Dragobete la CulTour 2022

Vlad Gherman a stat de vorbă cu Irina și Răzvan Fodor pentru a afla cum s-au cunoscut cei doi carismatici artiști și care au fost atracțiile principale, unul pentru celălalt atunci când au dorit să formeze un cuplu. În ceea ce o privește pe Irina Fodor, aceasta a mărturisit că a fost atrasă de sinceritatea partenerului său, cât și de frumusețea și răbdarea cu care a primit-o în viața lui.

Cât despre Răzvan Fodor, acesta a declarat: “Mie îmi plac brunetele. Mi s-a părut foarte feminină și isteață, era sigură pe ea, dar și cu un pic de modestie.”

De asemenea, Alexandra Gherman a stat de vorbă cu Andrada Dan, consilier în relații de cuplu, pentru a afla cum văd femeile relațiile de lungă durată. Aceasta a mărturisit că reprezentantele sexului frumos ar trebui să fie sigure pe sine de fiecare dată, însă să știe să acționeze atunci când este cazul.

“Femeia nu se duce, femeia atrage. Atrage prin energie feminină. Are două aspecte, siguranța internă, blândețe, senzualitate, moliciune, blândețe exterioară. Când ne uităm la flori, avem floarea care nu cheamă albina. În primul rând, albina este atrasă de parfumul florii.”, a declarat Andrada Dan, consilier în relații de cuplu.

De asemenea, aceasta a menționat: “Când ești femeie, când știi că ai feminitate, ceea ce emani nu mai este magnetism. Energia feminină este despre a fi, nu este despre a face, nu este despre a controla. Înseamnă că sunt autonomă, dar pe de altă parte acționez din această energie feminină. Tu trebuie să ai în vedere valorizarea personală.”

Ulterior, Alexandra Gherman a stat de vorbă și cu Isabel Strat, make-up artist, pentru a afla ce este necesar să facem la o primă întâlnire cu o persoană pe care nu o cunoaștem.

Isabel Strat, make-up artist, despre primele întâlniri

Isabel Strat a dezvăluit faptul că pentru o întâlnire reușită este cazul să ne afișăm întotdeauna cât se poate de sinceri.

“O armă infailibilă este autenticitatea. Atunci când acționezi din femeia care ești, cea care nu încearcă să poarte anumite măști de dragul de a fi pe placul unui bărbat.”, a declarat Isabel Strat, make-up artist. În ciuda machiajelor pe care le folosim pentru a ne înfrumuseța, nu trebuie să renunțăm niciodată la personalitatea care să ne scoată din anonimat.

Atunci când încercăm să folosim măști, conform specialiștilor, nu facem decât să ne adâncim în lucruri ce ne vor dăuna pe viitor. De aceea, tot ceea ce trebuie să facem este să apelăm la încredere și la farmecul propriu pe care îl putem utiliza în orice situație.

În fiecare joi, la CulTour 2022, Criss și Vlad ne prezintă modalități inedite pentru a avea o viață frumoasă și liniștită.

În articolul

CulTour 2022 : Despre jocurile seducției în Ziua de Dragobete. Ce spun specialiștii despre întâlnirile de succes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x