CulTour 2022: Happy Blitz cu Anca Sigartău, personaj și actriță. Cum a răspuns vedeta curiozităților

Publicat pe 13.04.2022 la 10:21 Actualizat pe 13.04.2022 la 17:54

Anca Sigartău a răspuns pentru prima oară întrebărilor Happy Blitz și s-a lăsat descoperită în dublu rol. Personaj și actriță, vedeta a stat de vorbă cu Cristina Ciobănașu.

Anca Sigartău poartă o bluză roșie cu decolteu și un hanorac gri

Anca Sigartău în cadrul Happy Blitz, CulTour 2022

Instagram/Anca Sigartau

Anca Sigartău a răspuns pentru prima oară întrebărilor Happy Blitz și s-a lăsat descoperită atât în rolul său din “Adela”, cât și în actrița care este iubită de toată lumea. Vedeta a stat de vorbă cu Cristina Ciobănașu care i-a adresat cele mai amuzante întrebări.

Cum a răspuns aceasta curiozităților și ce a făcut-o să rămână tot mai mult în personajul său, aflăm într-un interviu marca CulTour 2022.

Happy Blitz cu Anca Sigartău, personaj și actriță

Anca Sigartău se numără printre cele mai îndrăgite artiste din serialul “Adela” și a reușit de-a lungul timpului să cucerească publicul cu replicile sale amuzante. Acum a venit la CulTour 2022 pentru a răspunde celor mai arzătoare întrebări.

Cristina Ciobănașu a stat de vorbă atât cu personajul, cât și cu actrița Anca Sigartău. Aceasta a reușit să transforme un interviu simplu, într-o poveste amuzantă. “Nuți” a mărturisit că nu a reușit să doarmă mai mult de ora șapte, însă nu a reușit să ia micul-dejun înainte de a pleca de acasă. De asemenea, actrița Anca Sigartău a recunoscut că nu bea mai mlt de două cafele pe zi, cu cinci lingurițe de zahăr.

De asemenea, atunci când face fapte bune, Anca Sigartău recunoaște că nu și le expune în fața celorlalți, asta pentru că aceste momente se creează în liniște. Cât despre celebrul hastag, aceasta și-a ales #nuți. Celebrul personaj nu a vrut totuși să-și dezvăluie secretele și această întrebare a rămas fără răspuns.

Atât Anca Sigartău, cât și “Nuți” au recunoscut că sunt gurmande, preferă sarmalele cu mămăligă, smântână cu ardei iute, musaca de vinete și cartofi prăjiți. Cât despre preparatele pe care nu le-ar mai încerca niciodată, acestea sunt stridiile. Desertul este felul preferat al actriței și nu ar renunța niciodată la această perioadă a zilei. Pentru ca discuția să treacă pe un ton mai serios, aceasta a recunoscut faptul că și-ar dori să știe mai multe informații despre politică.

Anca Sigartău și personajul “Nuți” din “Adela”

Anca Sigartău joacă în serialul “Adela” și interpretează unul dintre cele mai “colorate” personaje din celebra producție. În ciuda felului în care se îmbracă, aceasta consideră că este frumoasă, că are caracteristici pe care puține femei le dețin. Persoana mereu obsedată de bani și statut, “Nuți” este un personaj care poate fi întâlnit ușor în viața de zi cu zi.

Bârfitoare, atentă la tot ceea ce se întâmplă în jur, aceasta reușește de fiecare dată să-și găsească un scop din a-i răni pe ceilalți. În mintea ei, Nuți nu greșește cu nimic atunci când impune lucruri oamenilor din jur și se crede una dintre cele mari doamne ale societății. Invidioasă, își dorește de fiecare să dețină tot ceea ce au cei din jurul său.

Cu toate că își susține iubirea pentru biserică, aceasta acționează total opus crezului acesteia. Face orice îi stă în putință pentru a-și atinge scopurile și nu se oprește până când nu realizează tot ceea ce își propune. Anca Sigartău spune că a fost încântată să primească un astfel de ro, având în vedere că personajele negative sunt de cele mai multe ori cele mai ofertante.

În articolul

CulTour 2022: Happy Blitz cu Anca Sigartău, personaj și actriță. Cum a răspuns vedeta curiozităților

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x