CulTour 2022: Happy Blitz cu Bogdan Talașman. Care sunt secretele actorului din “Adela”

Publicat pe 09.03.2022 la 11:53 Actualizat pe 10.03.2022 la 11:17

Bogdan Talașman, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din “Adela” a răspuns la CulTour 2022 provocării Happy Blitz. Care sunt secretele sale și ce nu știau până acum fanii despre el.

Bogdan Talașman poartă un tricou alb, o cămașă kaki, pălărie și ochelari de vedere

Bogdan Talașman din "Adela"

Antena 1

Bogdan Talașman, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul “Adela” a răspuns provocării Happy Blitz din cadrul emisiunii CulTour 2022. Acesta a stat de vorbă cu Cristina Ciobănașu și s-a lăsat descoperit așa cum poate multă lume nu îl cunoștea până acum.

Actorul ne-a dezvăluit care sunt cele mai mari pasiuni ale sale, cum își petrece timpul liber, dar și cu cine se aventurează în călătorii.

Happy Blitz cu Bogdan Talașman la CulTour 2022

Bogdan Talașman recunoaște că este o persoană matinală și nu are niciodată probleme în a veni pe platourile de filmare cât mai devreme posibil.

“Îmi place să vin la Adela, îmi place proiectul ăsta, îmi place atmosfera de aici.”, a dezvăluit Bogdan Talașman. Cu toate că este matinal, Bogdan Talașman nu ține întotdeauna cont de cea mai importantă masă a zilei și de cele mai multe ori sare peste această rutină zilnică. Deși este ocupat cu filmările, actorul nu uită niciodată că cele mai mari bucurii ale vieții sunt clipele petrecute alături de cei dragi.

De aceea, pentru a-și descrie cea mai frumoasă întâmplare din ultima vreme, Bogdan Talașman a rememorat ieșirea la ski alături de fiicele sale. Actorul se descrie ca fiind “morocănos”, stare pe care o atribuie de cele mai multe ori vârstei. De asemenea, acesta spune despre el că este o persoană ambițioasă, care nu fuce niciodată de provocări.

Cât despre obiceiurile de modă veche, Bogdan Talașman recunoaște că folosește anumite platforme de socializare, deși cele două fiice ale sale îl asociază întotdeauna cu cineva care a depășit o anumită etapă a vieții. Actorul din “Adela” mărturisește că a devenit o persoană activă, iar sporturile sale preferate sunt ski de tură și alergatul.

Cu toate acestea, Bogdan Talașman nu ar refuza niciodată salata beof sau piftia, asta pentru că, spune el, acestea sunt mâncărurile sale preferate.

Bogdan Talașman, într-un interviu unic la CulTour 2022

Actorul și-a exprimat dorința de a participa în cadrul competiției Asia Express, acolo unde își dorește să ajungă alături de iubita sa, Andreea. Până atunci, Bogdan Talașman se pregătește atrenându-se la sală și petrecând cât mai mult timp alături de cei dragi, pentru a se încărca cu energie pozitivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, acesta recunoaște că este pasionat de astrologie și i-ar plăcea să cunoască mai multe despre acest domeniu. “Vreau să-mi petrec multe zile, timp de calitate cu fetele mele, să ne distrăm, să călătorim.”

Cu toate că nu este un tată grijuliu, Bogdan Talașman recunoaște că a fi tată de fete este dificil. “Sunt două fete de cuvânt și eu am foarte multă încredere în ele. Cel mai greu e să fii tată de fete.”

Bogdan Talașman are 50 de ani și se mândrește de fiecare dată cu fetele sale, în special pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să le prezinte fanilor momente inedite din viețile lor. În ciuda faptului că este o persoană discretă, celebrul actor nu se poate abține în a-și etala cele două fiice pe care le iubește mai presus de orice, Ioana și Maria.

Cine este Andreea Chirițescu, iubita lui Bogdan Talașman din "Adela"

Bogdan Talașman formează de ceva timp un cuplu cu Andreea Chirițescu, o tânără actriță care a studiat în cadrul UNATC București. Cei doi postează deseori fotografii în mediul online, iar fericirea de pe chipurile lor nu poate fi pusă la îndoială.

Deși între îndrăgostiți este o diferență de aproape 20 de ani, aceștia par să nu dea importanță acestui mic detaliu. Andreea Chirițescu are 30 de ani și se prezintă fanilor ca o tânără superbă, naturală și îndrăgostită atât de Bogdan Talașman, cât și de viață în general. Actorul din "Adela" se mândrește pe conturile de socializare atât cu fiicele sale, cât și cu iubita.

Andreea Chirițescu este actriță în cadrul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, așa cum scrie publicația gorjonline.ro, citată de a1.ro. Cei doi nu se sfiesc să-și arate dragostea, atât în mediul online, cât și în viața de zi cu zi. De asemenea, frumoasa actriță călătorește destul de des alături de cele două fiice ale iubitului său, Ioana și Maria. Împreună, formează o familie demnă de invidiat.

În articolul

CulTour 2022: Happy Blitz cu Bogdan Talașman. Care sunt secretele actorului din “Adela”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x