CulTour 2022: Happy Blitz cu Claudia Vasile. Cum a răspuns actrița din “Adela” celor mai arzătoare întrebări

Publicat pe 06.04.2022 la 13:12 Actualizat pe 06.04.2022 la 17:43

Claudia Vasile a răspuns întrebărilor Happy Blitz și s-a lăsat descoperită așa cum nimeni nu a cunoscut-o până acum. Ce a declarat vedeta.

Claudia vasile poartă un tricou alb și un pulover maro. Are părul prins într-o coadă de cal

Happy Blitz cu Claudia Vasile

Happy Channel

Claudia Vasile a răspuns pentru prima oară întrebărilor Happy Blitz și s-a lăsat descoperită așa cum nimeni nu a cunoscut-o până acum. Actrița și-a mărturisit cele mai tainice secrete și a făcut dezvăluiri în premieră.

Vlad Gherman a fost cel care i-a stat alături pe tot parcursul interviului și s-a asigurat că nimic nu îi scapă printre degete colegei sale de platou.

Cum a răspuns întrebărilor Happy Blitz actrița din “Adela”

Claudia Vasile este o actriță talentată ce nu demult s-a alături echipei “Adela”. Alături de Vlad Gherman joacă cele mai incediare scene și îi încântă pe telespectatori de fiecare dată. Aceasta a declarat în cadrul interviului Happy Blitz că nu obișnuiește să ia niciodată micul-dejun, asta pentru că ține așa numita dietă fasting.

De asemenea, actrița recunoaște că nu obișnuiește să răspundă la telefon, asta pentru că nici nu îi place să comunice astfel. Un lucru mai puțin cunoscut despre aceasta este că a urmat mai mulți ani cursuri de pictură, acolo unde s-a specializat de-a lungul timpului. Claudia Vasile consideră că prietenii ar considera-o de modă veche dacă ar afla că se roagă atunci când se găsește într-un moment dificil.

“Eu nu vorbesc la telefon. Nu-mi place să vorbesc la telefon. Cu colegii de facultate. Cu iubitul meu, cred că el mă sună cel mai des. Cu surorile mele.”, a spus Claudia Vasile în cadrul Happy Blitz de la CulTour 2022.

Cât despre preferințele culinare, Claudia Vasile se declară o gurmandă înrăită, însă mâncarea sa preferată este fără doar și poate piure-ul alăturat ciupercilor. Actrița spune că nu ar refuza niciodată vreun fel de mâncare, doar în cazul în care ar fi stricat.

Frumoasa vedetă se consideră o bucătăreasă de excepție, însă recunoaște că nu gătește atât de mult pe cât și-ar dori. La desert, preferă clătite și cheescake. Cât despre pasiune sale, Claudia Vasile recunoaște că este pasionată de astrologie, domeniu în care și-ar dori să se specializeze.

“Dansul a fost cel care m-a adus în zona artistică. Am făcut dans la patru ani, am făcut 12 ani de dans. Așa am intrat în zona artistică și nu aș renunța niciodată. Nu trece nici măcar o zi fără să dansez.”, a declarat vedeta.

Claudia Vasile, așa cum puțină lume o cunoaște

Deși pare sigură pe sine, Claudia Vasile recunoaște că și-ar dori să aibă mai multă încredere în forțele proprii, să fie mult mai empatică și să călătorească în locuri neștiute de nimeni.

“Undeva în pustietate, descoperind locuri pe care nu le vede lumea foarte des. Aș vrea să stau câteva zile într-un trib.”, a spus aceasta. Claudia Vasile și-a amintit astfel cu plăcere de momentul în care a descoperit o plajă pustie în țara noastră, între Vama Veche și 2 Mai.

“Eram la mare și căutam o plajă pustie și amuzant e că am găsit-o. Am luat-o cu mașina pe câmp.”, și-a adus aminte cu nostalgie celebra vedetă. Claudia Vasile s-a alături de curând proiectului “Adela” și se numără printre cele mai îndrăgite vedete ale serialului la momentul actual.

În articolul

CulTour 2022: Happy Blitz cu Claudia Vasile. Cum a răspuns actrița din “Adela” celor mai arzătoare întrebări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x