CulTour 2022: Spectacolul de licență al actriței Mara Oprea. Cum arată vedeta din “Adela” pe scenă

Publicat pe 18.03.2022 la 11:00 Actualizat pe 18.03.2022 la 18:13

În cea mai nouă ediție CulTour 2022, Mara Oprea poate fi văzută într-o altă ipostază. Vedeta din “Adela” și-a prezentat spectacolul de licență, o piesă de teatru ce poate fi urmărită de acum pe scenele din țara noastră.

Mara Oprea stă alături de Mircea Gheorghiu și Cristina Ciobănașu. Cei trei sunt îmbrăcați în haine închise la culoare și zâmbesc

Mara Oprea, Mircea Gheorghiu, Cristina Ciobănașu

Happy Channel

Pentru prima oară la CulTour, Mara Oprea poate fi văzută într-o altă ipostază. Vedeta din “Adela” și-a prezentat spectacolul de licență în cadrul emisiunii și a vorbit despre sentimentele care o încearcă atât pe scenă, cât și pe platourile de filmare.

De asemenea, profesorul Mircea Gheorghiu a dezvăluit cum este eleva Mara Oprea acum și cum s-a prezentat în primele zile ale sale în cadrul facultății de actorie.

CulTour 2022: Spectacolul de licență al actriței Mara Oprea

Mara Oprea este “Adela”, însă de această dată cei mai mulți dintre fani au avut șansa să o vadă pe actriță într-o altă ipostază. Vedeta și-a prezentat spectacolul de licență și s-a lăsat surprinsă pe scenă, alături de ceilalți colegi de facultate. Spectacolul de licență al actriței, “Lecții despre iubire și creier”, poate fi văzut acum pe scenele din România, cu Mara Oprea așa cum puțini au văzut-o până acum.

Vedeta a declarat că experiența de pe platourile este mult mai diferită față de cea pe scenă, acolo unde emoțiile sunt dublate de prezența spectatorilor.

“E o experiență foarte diferită, vorbesc încet. E foarte diferit în sensul că te simți altfel și trebuie să lucrezi cu tine în alt fel. Am avut zile de repetiții și e ușor să fac schimb. Emoții sunt întotdeauna.”, a mărturisit Mara Oprea în cadrul CulTour 2022. Vedeta mărturisește că pentru prima reprezentație, emoțiile au fost cu mult diferite, asta pentru că au însoțit-o și cele mai mari emoții. Cât despre colegii din serial, cei care au reușit să-i fie alături în sală au fost Oana Moșneagu, Vlad Gherman, Ioana Abur și Alecsandru Dunaev.

De asemenea, Mara Oprea a vorbit și despre experiența de a lucra pe platourile de filmare cu profesorul din cadrul facultății, cel care a încurajat-o întotdeauna să meargă mai departe atunci când a avut nevoie.

Mircea Gheorghiu, despre spectacolul de licență “Lecții despre iubire și creier”

Mircea Gheorghiu este omul care i-a fost aproape frumoasei actrițe Mara Oprea, profesorul care a încurajat-o întotdeauna, dar și colegul de platou din serialul “Adela”.

“Îmi aduc aminte de început, când nu știau aproape nici cum îi cheamă și ce performanțe ajung să facă în trei ani. Te gândești că sunt copii muncitori și talentați, se vede în calitatea produsului.”, a mărturisit Mircea Gheorghiu.

Cât despre munca în pandemie, Mircea Gheorghiu spune că nu a fost deloc ușor, dar studenții s-au întors pe băncile facultății mai pregătiți ca oricând.

“I-am pus la muncă și la școală nu s-a simțit pauza. E o generație în care nu se simte că au trecut prin pandemie, au spus profesorii.”, a mărturisit Mircea Gheorghiu. Spectacolul “Lecții despre iubire și creier” a fost scris de Alina Grigore, doctoranda profesorului Mircea Gheorghiu, cea care, spune el, a muncit peste 80% pentru această piesă.

Eu am făcut munca administrative, cu tușa finală.”, a spus profesorul Mircea Gheorghiu. Astfel, Mara Oprea poate fi văzută și într-o altă ipostază față de cea de pe platourile de filmare, acolo unde interpretează rolul „Adelei”.

În articolul

CulTour 2022: Spectacolul de licență al actriței Mara Oprea. Cum arată vedeta din “Adela” pe scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x