Cea mai simplă și delicioasă rețetă cu fructe de mare. Vei simți că ești în vacanță, savurând-o

Publicat pe 10.07.2017 la 15:46 Actualizat pe 10.07.2017 la 16:41

Sunteți cu gândul la vacanță? Alinați-vă dorul de concediu cu o porție de caracatiță trasă la tigaie, pregătită de Gabriela, chef la restaurantul Santorini.

Gabriela promite o rețetă puțin mai deosebită decât caracatița la grill sau cea marinată.

Caracatița, adusă direct din Grecia, se fierbe cu piper, foi de dafin.

Ingrediente:

Urmărește clipul alăturat și pregătește pentru cei dragi o caracatiță exact ca la restaurant.

În articolul Cea mai simplă și delicioasă rețetă cu fructe de mare. Vei simți că ești în vacanță, savurând-o:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2025. Balanțele își regăsesc pofta de viață. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfânta şi Marea Miercuri din Săptămâna Patimilor. Tradiţii şi obiceiuri în ziua în care Iisus a fost trădat de Iuda
a1.ro
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în perioada 15-20 aprilie 2025, potrivit horoscopului. Află când îți merge bine
HelloTaste.ro
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament
Catine
Cât timp se fierbe carnea de pui pentru salata de boeuf? Pașii ca să obții cea mai bună salată de boeuf
useit.ro
Blue Origin a făcut istorie cu primul echipaj feminin care a ajuns în spațiu. La bord s-au aflat Katy Perry și partenera lui Jeff Bezos
as.ro
Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac. Care este numele real al magnatului român
MediCOOL
Cum influențează modul de preparare sănătatea organismului. Care sunt sfaturile farmaciștilor pentru o alimentație echilibrată
Spynews
Singurele imagini cu casa în care locuiește David Pușcaș: ”V-am primit în haos că aseară am făcut live” / GALERIE FOTO
DeParinti
Ajută-ți copilul să-i placă să învețe prin antrenarea creierului
MediCOOL
Ce este indicat să știi despre prăjire. Cum poți folosi această metodă de gătit într-un mod mai sănătos
HelloTaste
Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică
close
x