PREMIERĂ NAȚIONALĂ, la ”Happy Play”! Musical dedicat atât copiilor, cât și părinților

Publicat pe 05.11.2016 la 21:44 Actualizat pe 06.11.2016 la 15:43

Una dintre cele mai elaborate musicaluri din Romania, ”Paharelul cu nectar”, are premiera zilele acestea la Teatrul Elisabeta. Este o productie dedicata atat celor mici, cat si parintilor.

La ”Happy Play” telespectatorii dornici de o activitate în familie au descoperit că, zilele acestea, la Teatrul Elisabeta se va juca un musical foarte interesant. Este vorba despre ”Păhărelul cu nectar”, o producție plină de culoare, care este dedicată copiilor și adulților deopotrivă.

Decorul fantezist este însoțit de o coloană sonoră special concepută și costume desprinse parcă din basme. Musicalul își propune să surprindă publicul de toate vârstele, prin jocul actoricesc care transformă povestea într-una de excepție. ”Păhărelul cu nectar” devine astfel una dintre cele mai elaborate producții de tip musical din România.

Am simțit că este nevoie de așa ceva. Spectacolele pentru copii sunt într-un număr foarte redus, la noi în țară”, a precizat regizorul Ștefan Ruxandra. ”Eu cred foarte tare că timpul pe care copilul îl petrece în sala de spectacol este foarte important. Dar, pentru că el vine însoțit într-un astfel de loc, m-am gândit să pregătim ceva interesant și pentru copil, dar și pentru însoțitorii lui.

Musicalul ”Păhărelul cu nectar” este o oportunitate prin care poți petrece timpul într-o manieră distractivă, alături de familia ta. Urmărește materialul de mai sus pentru a afla când are loc premiera și asigură-te că achiziționezi bilete din timp, pentru că locurile sunt limitate.

În articolul

PREMIERĂ NAȚIONALĂ, la ”Happy Play”! Musical dedicat atât copiilor, cât și părinților

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x