Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

Publicat pe 14.11.2018 la 08:28 Actualizat pe 14.11.2018 la 10:39

Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI, iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. A studiat la Berklee College of Music și a ajuns să cânte cu unii dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

- Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit?

- Am primit multe sfaturi bune. Unul care e char mișto, venit de la profesorul meu de la Berklee. Mi-a spus că eu am o etică de muncă foarte bună și că toată lumea va fi înnebunită după asta, apoi mi-a zis: ”Chiar dacă îți place ce cânți sau nu, zâmbește. Pe urmă, când ești tu cu tine, zi ce vrei!”.

- Cu cine vorbești cel mai mult la telefon, în general?

- Cel mai mult, în primul rând, cu artiștii cu care cânt. Cu iubita mea, cu mama, cu tata și cu Cristi Comaroni, cu care colaborez.

- Cum reacționezi la critici?

- Reacționez bine. Încerc să învăț câte ceva din fiecare, dar încerc să nu îmi pierd identitatea. Sunt anumite persoane care știu că fac critici pe bune și nu ca să te tragă în jos și să te demoralizeze.

- Ce te sperie cel mai tare?

- Albinele, viespile... am fobie de ele.

Ce mâncare îi place, ce super-putere și-ar dori să aibă, care e desertul fără de care nu ar putea trăi, dar și multe alte lucruri despre Bubu, aflați din clipul alăturat.

În articolul Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2025. Balanțele își regăsesc pofta de viață. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfânta şi Marea Miercuri din Săptămâna Patimilor. Tradiţii şi obiceiuri în ziua în care Iisus a fost trădat de Iuda
a1.ro
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în perioada 15-20 aprilie 2025, potrivit horoscopului. Află când îți merge bine
HelloTaste.ro
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament
Catine
Cât timp se fierbe carnea de pui pentru salata de boeuf? Pașii ca să obții cea mai bună salată de boeuf
useit.ro
Blue Origin a făcut istorie cu primul echipaj feminin care a ajuns în spațiu. La bord s-au aflat Katy Perry și partenera lui Jeff Bezos
as.ro
Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac. Care este numele real al magnatului român
MediCOOL
Cum influențează modul de preparare sănătatea organismului. Care sunt sfaturile farmaciștilor pentru o alimentație echilibrată
Spynews
Singurele imagini cu casa în care locuiește David Pușcaș: ”V-am primit în haos că aseară am făcut live” / GALERIE FOTO
DeParinti
Ajută-ți copilul să-i placă să învețe prin antrenarea creierului
MediCOOL
Ce este indicat să știi despre prăjire. Cum poți folosi această metodă de gătit într-un mod mai sănătos
HelloTaste
Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică
close
x