O poveste de dragoste și curse de mașini, azi, la Happy Night

Publicat pe 06.10.2016 la 09:12 Actualizat pe 06.10.2016 la 10:34

Ziua happy se cunoaste de la prima ora.


În ediția de dimineață a emisiunii Happy Day, Carmen Brumă a dat milităria jos din pod. Dimineața a început în forță, iar seara se va încheia pe măsură, pentru că la Happy Day ai tot ce vrei.

În prima parte a zilei, prezentatorii emisiunii Happy Day au adus, de la 8:30 la 9:00, informații proaspete despre modă, ultimele tendințe din fitness, rețete a la chef, energie și umor!

Carmen Brumă a dat milităria jos din pod, s-a îmbrăcat în stilul military și i-a învitat pe Criss și Vlad la… un antrenament în stilul pușcașilor marini, la Happy Fitness!

La Happy Food, Vlad a pregătit o nouă rețetă alături de Chef Liviu Lambrino: cotlete de porc la tigaie cu garnitură de sparanghel, servite cu sos olandez pe bază de ouă și unt.

Criss s-a întors în showroom-ul Band of Creators, unde a aflat mai multe despre viitoarele prezentări de modă cu designeri români și conceptele inedite pe care le dezvoltă.

În această seară, Happy Night aduce, de la 23:20 la 23:50, pe Happy Channel, informații COOLturale despre filme, cărți, scriitori și sfaturi estetice.

La Happy Book, Criss și Vlad vorbesc despre un roman de succes al scriitoarei Katie McGarry, despre o poveste de dragoste și curse de mașini. De asemenea, telespectatorii vor viziona un interviu special cu faimoasa scriitoare, din cadrul căruia vor afla ce o inspiră când scrie.

Kubo and the Two Strings este noua producție marca Laika ce va intra in curând in cinematografele din România, fiind totodată unul dintre cele mai lungi animații de stop motion din prezent. Criss, Vlad și Rapha le exemplifică telespectatorilor, chiar în sala de cinema, în ce constă tehnica de stop motion.

Carmen Brumă prezintă alături un cosmetician specialist de la Jovsky Studio, tratamentele cosmetice ideale pentru toamnă. În cadrul rubricii Happy Med, telespectoarelele vor afla cum să isi îngrijească tenul în timpul sezonului rece.

În articolul

O poveste de dragoste și curse de mașini, azi, la Happy Night

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x