10 destinatii cool pentru vacanta de primavara

Publicat pe 11.04.2013 la 13:18 Actualizat pe 10.05.2013 la 10:36

Nu mai astepta pana la vara. Relaxeaza-te in vacanta de primavara (improvizata de tine sau nu) calatorind in locuri exotice, urbane si agitate sau relaxante. Iata 10 destinatii cool pentru primavara:

1. Insulele Bermude sau chintesenta paradisului pe Pamant. Combinatia perfecta de plaje exotice, apa cristalina si terase unde poti sa pierzi timpul sub soarele arzator. Aici nimic nu este banal.

2. New York City. Ia-ti prietenele si da-ti o fuga pana la New York inainte sa se instaleze cu adevarat vara si sa te topesti la termperaturi de peste 30 grade insotite de o umiditate inabusitoare. Plimba-te prin Soho, mananca o inghetata in Central Park, mergi la cumparaturi (chiar pe Fifth Avenue), viziteaza muzee si noaptea, iesi la dans.

3. Taie de pe lista inca una din calatoriile tale de vis si ia avionul spre Coasta Amalfi. Taramurile italiene in splendoarea soarelui de vara iti vor incanta privirea - fara sa mai punem la socoteala mancarea divina, luxul relaxat si momentele romantice pe care le poti petrece cu iubitul pe faleza la venirea serii.

4. Vacanta de primavara este sinonima cu Mexic. Desi la un moment dat era vizitat mai mult de celebritati, atractiile locului si-au castigat turisti fideli. Ia totusi in considerare locurile mai putin frecventate pentru zile linistite precum Playa del Carmen si Riviera Maya.

5. Vrei sa vezi Cascada Niagara? Pleaca spre taramuri canadiene si vei vedea cascada luminata noaptea. Ziua poti merge la picnic sau poti explora trasee in munti.

Ai de gand sa pleci in SUA dar nu stii in ce oras ti-ar placea sa stai? Iata cateva optiuni viabile pentru o vacanta de primavara relaxanta:

6. Hilton Head Island, Carolina de Sud este o statiune linistita pe timpul verii, relaxanta si deloc costisitoare.

7. New Orleans este destinatia perfecta pentru cei nostalgici dupa trecut. Cei care vor o vacanta culturala se vor simti in elementul lor aici.

8. Denver, Colorado este locul unde trebuie sa mergi daca te-ai saturat sa vizitezi metropolele lumii si vrei sa descoperi alte comori de pe teritoriul Statelor Unite. Atractii? Muzee, viata de noapte si trasee pentru cei carora le place sa urce pe munte.

9. "California dreaming" se poate transforma intr-o realitate daca ajungi in Monterey County, genul de orasel care apare pe cartile postale.

10. Casa bunicilor sau propriul apartament. Oaza ta poate fi chiar casa bunicilor, unde nu ai mai mers din copilarie sau propriul apartament, daca ai chef doar de odihna si leneveala. Citeste cartea care sta pe rafturi de luni bune, vezi filme de Oscar si accepta provocari: de a incepe un stil de viata sanatos, de a face un sport nou sau chiar de a explora propriul oras.

foto: pinterest.com

În articolul

10 destinatii cool pentru vacanta de primavara

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x