Brrr! 5 crime nerezolvate care pot fi ecranizate ca FILME HORROR

Publicat pe 08.01.2015 la 10:17 Actualizat pe 08.01.2015 la 12:44

Nu sunt la fel de renumite ca Yeti, Loch Ness sau crimele lui Jack Spintecătorul, dar rămân unele dintre cele mai macabre mistere. De fapt, ar putea face subiectul unor filme horror de succes:

Nu sunt la fel de renumite ca Yeti, Loch Ness sau crimele lui Jack Spintecătorul, dar rămân unele dintre cele mai macabre mistere. De fapt, ar putea face subiectul unor filme horror de succes:

1. Crimele Hinterhaifeck

Familia Gruber - bunici, mama, copiii - și servitoarea lor au fost uciși cu brutalitate în 1922. Criminalul a folosit un topor și pare să fi venit din direcția pădurii, deși numai urmele pașilor săi spre casă nu și cele care duceau înapoi au fost văzute. Autoritățile cred că acesta a stat o vreme în casă, după asasinarea familiei, pentru că vacile fuseseră hrănite iar vecinii au văzut coșul fumegând.

Identitatea ucigașului nu a fost niciodată stabilită dar o ipoteză arată acuzator către capul familiei. Acesta ar fi aflat că soția sa avea o relație incestuoasă cu tatăl. Totuși, mulți cred că soțul femeii ucise ar fi murit în Primul Război Mondial - deși corpul său nu a fost găsit niciodată.

2. Misterul Bărbatului din Somerton

Investigatorii nu reușit niciodată să afle identitatea unui bărbat ucis pe o plajă din sudul Australiei în 1948. Bărbatul avea în buzunar o hârtie pe care scria „s-a terminat” în limba perșilor. Aceasta era o pagină din cartea The Rubaiyat al lui Omar Khayyam, găsită ulterior în portbagajul unei mașini. La sfârșitul cărții se afla scrijelit un cod imposibil de descifrat.

O teorie ar fi că omul era un spion - lucru care ar explica codul. Alta leagă identitatea lui de cea a unei asistente al cărui număr a fost găsit în carte și care i-ar fi dat scriptul unui locotenent de armată numit Alfred Boxall. Problema este că acesta a fost găsit în viață.

3. Crimele Gatton

Polițiștii australieni nu au putut niciodată aresta pe cineva pentru uciderea unei familii cu 3 membri. Michael și surorile sale au plecat seara la un dans din orașul învecinat Gatton. Odată ajunși acolo, au descoperit că petrecerea fusese anulată așa că au vrut să se întoarcă acasă în trăsură. Doar că nu au mai ajuns înapoi. O rudă le-a găsit corpurile aranjate în forma unui triunghi.

Bărbatul a murit din cauza unei împușcături și a unei lovituri la cap, în timp ce sora sa Ellen primise mai multe lovituri în cap. Norah în schimb, cealaltă soră, a fost găsită cu o curea în jurul gâtului, strangulată.

4. Femeia Isdal

Acesta este cel mai mare mister al Norvegiei. Poliția a găsit o femeie goală și parțial arsă, moartă în urma unei combinații de asfixiere, arsură și lovitură la cap. Lângă corpul ei au mai fost găsite pașaportul, somnifere, mâncare, sticle goale ce miroseau a benzină și o sticlă goală de lichior.

Investigația a scos la iveală jurnalul femeii, plin de coduri care reprezentau orașele europene vizitate. După ce poliția a realizat portretul ei robot, mai mulți oameni au spus că s-au întâlnit cu ea. Știa 4 limbi străine, cerea camere de hotel cu balcon și le schimba regulat.

5. Ourang Medan

Un vas fantomă găsit la poalelor Insulelor Marshall constituie un mister aparte. Când americanii au urcat pe vas pentru a căuta supraviețuitori au realizat magnitudinea tragediei. Toți membrii echipajului erau morți.

Vasul plecase dintr-un port chinezesc mic și mergea spre Costa Rica. Evita radarul autorităților și trimisese un SOS înainte de sfârșit: „S.O.S. de la Ourang Medan * * * plutim. Toți ofițerii, căpitanul sunt morți pe punte și jos. Probabil toți au murit * * *”. Mesajul era urmat de câteva puncte, după care un cuvânt „Mor”.

Desigur, mulți oferă o explicație paranormală misterului.

În articolul

Brrr! 5 crime nerezolvate care pot fi ecranizate ca FILME HORROR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x